:

Hoeveel kilo per maand aankomen bulk?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kilo per maand aankomen bulk?
  2. Is bulken effectief?
  3. Wat is bulk seizoen?
  4. Hoeveel kilo kan je aankomen per week?
  5. Hoe goed bulken?
  6. Hoeveel calorieën per dag bulken?

Hoeveel kilo per maand aankomen bulk?

Een goede bulk zou moeten leiden tot 2,5 tot 3 kg gewichtstoename per maand. Een andere mogelijkheid is dat je in de bulkfase niet aankomt en geen spiergroei realiseert. Dit zal zich uiten in een gelijkblijvend gewicht en een vetpercentage dat nagenoeg hetzelfde blijft.

Is bulken effectief?

In de basis bestaat bulken uit heel veel eten en tegelijkertijd ook extreem hard en effectief trainen, zodat je de calorieën die je binnenkrijgt meteen omzet in spieren en niet opslaat als vet.

Wat is bulk seizoen?

Winter is coming: bulking season is here! De meeste bodybuilders zullen in de winterperiode gaan bulken. De voornaamste reden hiervoor is dat het extra vetlaagje van het bulken weggestopt kan worden onder een trui. Na het cutten kun je in de zomer vervolgens weer je spiermassa laten zien.

Hoeveel kilo kan je aankomen per week?

Streef naar een halve of één kilo per week. Meer dan dat kan tot gevolg hebben dat je het gewicht dat je aankomt, ook weer heel snel verliest. Probeer in het begin 500 calorieën aan je dieet toe te voegen.

Hoe goed bulken?

Bij bulken voor beginners wordt aangeraden om van je totale calorie-inname 40% uit koolhydraten te halen, 40% uit eiwitten en 20% uit vetten. Deze verhouding zorgt ervoor dat je voldoende calorieën binnenkrijgt voor de spiergroei, maar niet te veel vetten.

Hoeveel calorieën per dag bulken?

Zoals gezegd is het belangrijk om op een verantwoorde manier te bulken, dus met gezonde voeding. Ook met je calorie inname moet je niet doorslaan. Je moet hiervoor je caloriebehoefte bereken en daar vervolgens zo'n 3 kcal per dag bovenop rekenen.