:

Waarom geen bier bij McDonalds?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Waarom geen bier bij McDonalds?
 2. Hebben ze McKroket in Frankrijk?
 3. Hebben ze bier bij de McDonalds?
 4. Kun je bij McDonalds naar toilet?
 5. Welke landen hebben McKroket?
 6. Waar geen McKroket?
 7. Hebben ze geen wijn bij de Mac?

Waarom geen bier bij McDonalds?

Reacties. Er wordt geen alcoholisch drank geschonken in de McDonalds omdat ze daar geen vergunning voor hebben. En ze gaan die ook niet aanvragen omdat ze dan daartoe gekwalificeerd personeel in dienst moeten nemen.

Hebben ze McKroket in Frankrijk?

In elk land heeft McDonald's een aantal 'lokale' specialiteiten op de kaart staan. Zo kennen wij in Nederland de McKroket. In Frankrijk komt er ook een gloednieuwe burger uit: de McCamembert.

Hebben ze bier bij de McDonalds?

McDonald's Nederland heeft geen bier op het menu staan. Maar waarom eigenlijk niet? Er zijn genoeg landen waar een biertje wel te bestellen is bij McDonald's. In Frankrijk verkopen ze zelfs Heineken in een blikje.

Kun je bij McDonalds naar toilet?

Daarnaast kan je ook bij de McDonald's naar het toilet, soms tegen betaling. Ook bij de bibliotheek mag je vaak naar het toilet, en sommige fietsenstallingen beschikken ook over die optie. Bij een groot aantal vestigingen van o.a. Albert Heijn, Jumbo en Plus kan je ook gebruikmaken van het toilet.

Welke landen hebben McKroket?

De McKroket is een product dat enkel in Nederland, België en Curacao bij McDonald's wordt verkocht.

Waar geen McKroket?

Dus zie deze lijst ook maar als een lijst van landen die niet hoog op je bucketlist hoeven te staan....In deze landen vind je geen McDonald's
 1. Noord Korea. Oké, deze zag je misschien al wel aankomen. ...
 2. Bolivia. ...
 3. Macedonië ...
 4. Ghana. ...
 5. Zimbabwe. ...
 6. IJsland. ...
 7. Jemen. ...
 8. Bermuda.

Hebben ze geen wijn bij de Mac?

Geen wijn is geen optie voor Martien Meiland (57). De extravagante tv-persoonlijkheid ging in zijn geliefde Beynac eventjes naar de McDonalds met zijn familie, maar zodra hij erachter kwam dat ze daar geen wijn serveerden, was hij pleite. "Wijn! ... "Ze hebben geen wijn", aldus een chagrijnige Martien.