:

Wat kost Supercharger bij Tesla?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat kost Supercharger bij Tesla?
  2. Heeft mijn Tesla Free Supercharging?
  3. Hoe snel laad een Tesla op 220v?
  4. Hoeveel kilowatt in accu van Tesla?
  5. Hoe lang duurt snelladen Tesla?
  6. Hoe snel laadt een Tesla thuis?

Wat kost Supercharger bij Tesla?

Wanneer jij de batterij van je elektrische auto op wil laden, betaal je bij een Tesla Supercharger per kWh. In België betaalt de consument ongeveer 28 cent per kWh, waar er in Nederland een prijs van 24 cent per kWh moet betalen.

Heeft mijn Tesla Free Supercharging?

Staat jouw auto aan de Supercharger (en zit je bijvoorbeeld zelf aan de koffie bij een restaurant in de buurt), dan ontvang je een melding via de Tesla-app over de laadstatus van de auto. Je ontvangt twee keer een pushbericht: één keer als de auto bijna is volgeladen, en één keer als de auto volledig is volgeladen.

Hoe snel laad een Tesla op 220v?

Het juiste laadpunt voor de Tesla Model3 Met het juiste laadpunt is deze tijd significant minder. De Tesla Model 3 is geschikt om 3-fase 16A te laden. Op een 220/240 Volt netwerk komt dit neer op een laadsnelheid van 11 kW.

Hoeveel kilowatt in accu van Tesla?

De accu van de Tesla Model S 100D heeft een capaciteit van 100 kWh. Daarvan is 95 kWh daadwerkelijk te gebruiken (schatting). Hiermee wordt in de praktijk een actieradius van ongeveer 485 kilometer gehaald.

Hoe lang duurt snelladen Tesla?

Met de Tesla Supercharger V3 laad je nu tot 25 kilometer per minuut. In vijf minuten heb je dus 125 kilometer geladen! Oké...nog verre weg van de 800 kilometer die je tankt in vijf minuten. Met de Supercharger V3 zou je zo'n 32 minuten moeten laden om ook op 800 kilometer te zitten.

Hoe snel laadt een Tesla thuis?

De Tesla Model 3 kan volledig worden geladen in 5 uur 45 min. De laadtijd is geschat door de capaciteit van de batterij te delen door de laadsnelheid van het laadpunt.