:

Waar koop je een Polestar 2?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waar koop je een Polestar 2?
  2. Waar wordt Polestar gemaakt?
  3. Is Polestar 2 van Volvo?
  4. Wat kost een Volvo Polestar?
  5. Wie is de eigenaar van Polestar?
  6. Is Polestar van citroen?

Waar koop je een Polestar 2?

Polestar gaat in totaal vier showrooms openen. De verkooppunten, door Polestar 'Spaces' genoemd komen in Amsterdam, Leidschendam, Eindhoven en Rotterdam te staan. Met uitzondering van de Amsterdamse vestiging zijn de showrooms vanaf 25 juli operationeel. In de hoofdstad gaat de vestiging pas eind dit jaar open.

Waar wordt Polestar gemaakt?

“De Polestar wordt volledig in China gemaakt, terwijl de XC40 ook deels in België kan worden gemaakt. Als het staal voor beide auto's uit dezelfde fabriek komt, maakt dat niet uit.

Is Polestar 2 van Volvo?

Polestar is het nieuwe zustermerk van Volvo. Beide zijn eigendom van het Chinese Geely. In tegenstelling tot de Volvo's worden de Polestars ook in China gebouwd, waarbij veel Volvo-kennis is gebruikt. Sterker nog: de testauto is gebouwd op hetzelfde platform als de Volvo XC40.

Wat kost een Volvo Polestar?

De elektrische Polestar 2 is voortaan beschikbaar met drie aandrijflijnen, twee batterijpakketten en drie optiepakketten. De nieuwe vanafprijs bedraagt 45.900 euro.

Wie is de eigenaar van Polestar?

Autofabrikant Volvo Cars heeft de Zweedse constructeur van high-performance-wagens Polestar volledig overgenomen, inclusief het merk Polestar. Polestar zal vanaf nu worden gebruikt als modelnaam voor speciale high-performance-Volvo's.

Is Polestar van citroen?

Polestar is het nieuwe zustermerk van Volvo. Beide ondernemingen zijn eigendom van het Chinese Geely. In tegenstelling tot auto's van het merk Volvo worden de Polestars in China gebouwd, waarbij veel kennis van Volvo wordt gebruikt. Het logo van Polestar bestaat uit twee naar elkaar gerichte chevrons.