:

Hoe krijg je een boot Animal Crossing?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe krijg je een boot Animal Crossing?
  2. Hoe krijg je aardappelen in Animal Crossing?
  3. Hoe kom je aan tarwe en suikerriet Animal Crossing?
  4. Hoe kom je aan ingrediënten in Animal Crossing?
  5. Hoe kom ik aan groente in Animal Crossing?

Hoe krijg je een boot Animal Crossing?

Als je een boottochtje met Kapp'n wilt maken in New Horizons, moet je naar de kade aan de westerlijke of oosterlijke oever van je eiland. Het is belangijk om te onthouden dat we het niet over de kade hebben die aan Dodo Airlines vastzit, waar je vissen zoals Blauwe marlijn of tonijn vangt.

Hoe krijg je aardappelen in Animal Crossing?

Je kunt het geluk hebben dat je met Kapp'n naar een eiland zeilt met wortels, tomaten of aardappelen. Als dat zo is, zul je zien dat alle gewassen al klaar zijn om te oogsten. Je kunt ervoor kiezen om ze simpelweg te oogsten of met je schep dalles op te graven om op je eigen eiland te plaatsen.

Hoe kom je aan tarwe en suikerriet Animal Crossing?

De makkelijkste manier om suikerriet in New Horizons te vinden is om het van Leif te kopen wanneer hij op je eiland is, of bij zijn kraampje op Harv's eiland. Onthoud goed - zijn voorraad op Harv's eiland verandert elke maandag, dus als hij geen suikerriet verkoopt, kom dan over een week nog eens terug.

Hoe kom je aan ingrediënten in Animal Crossing?

Door dedoe-het-zelf app op je Nook Phone te gebruiken, kun je snel zien welke kookrecepten je inmiddels al hebt, en welke ingrediënten je nodig hebt om het te maken. Dat zie je ook waneer je aan het fornuis staat. Veel plezier met koken in New Horizons!

Hoe kom ik aan groente in Animal Crossing?

Investeren in Leif Dan kun je een investering gaan doen. Voor 100.000 Bells is het mogelijk om een winkel voor hem te openen om Hary's Island. Als je dat doet, dan kun je de dag daarna gratis naar dat eiland afreizen en heb je de mogelijkheid om daar Leif te bezoeken en groenten te kopen.