:

Welke supermarkt verkoopt condooms?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Welke supermarkt verkoopt condooms?
 2. Waar kan je anoniem condooms kopen?
 3. Waar kan ik een condoom kopen?
 4. Kan je gratis condooms halen?
 5. Heeft Aldi condooms?
 6. Hoe ziet een condoom?
 7. Wat kost een condoom?
 8. Wie betaald condooms?
 9. Heeft Action condooms?

Welke supermarkt verkoopt condooms?

Een supermarkt, drogist of tankstation biedt je meestal keuze uit enkele soorten condooms, vaak het merk Durex, soms een ander merk of eigen merk.
 • Condooms bij Kruidvat. ...
 • Condooms bij Etos. ...
 • Condooms bij Albert Heijn, Jumbo en andere supermarkten. ...
 • Condooms bij Lidl en Action. ...
 • GGD Condooms.

Waar kan je anoniem condooms kopen?

Condooms anoniem bestellen kan bij Durexshop.nl, dé online shop voor een variatie aan betrouwbare condooms in verschillende maten. Zonder de verplichting van een account kun je bij ons gemakkelijk anoniem condooms bestellen. Met een standaard voorraad condooms in huis ben je altijd goed beschermd tijdens de seks.

Waar kan ik een condoom kopen?

Condooms zijn in Nederland en België over het algemeen gemakkelijk te koop. Heb je zo snel mogelijk condooms nodig, dan moet je naar een gewone winkel. Een supermarkt, drogist of tankstation biedt je meestal keuze uit enkele soorten condooms, vaak het merk Durex, soms een ander merk of eigen merk.

Kan je gratis condooms halen?

Iedereen kan op eender welk moment geconfronteerd worden met een SOA (seksueel overdraagbare aandoening). Condooms zijn de enige manier om deze infectie te vermijden. Daarom slaat Durex de handen in elkaar met onze ziekenfondsen zodat je je condooms nu GRATIS kunt verkrijgen!

Heeft Aldi condooms?

kijk ook in de schappen van budget supermarkten als Lidl en Aldi ook hier kan je terecht voor condooms.

Hoe ziet een condoom?

Het ziet eruit als een rubber ring met een topje erop. Pak het condoom zo vast dat het naar buiten kan afrollen. Als je het condoom binnenstebuiten hebt, kun je het niet afrollen. Neem dan een nieuwe.

Wat kost een condoom?

De merken Durex en Lelo zijn de duurste condooms. In de winkel kosten de meeste condooms van deze merken gemiddeld € 0,80 tot € 2,00 per condoom! Het Engelse merk Pasante heeft een vergelijkbaar assortiment als Durex. Zelfs uitgebreider, met meer keuze in maten condoms en latexvrije condooms.

Wie betaald condooms?

Hormonale anticonceptie kost een flinke duit. Tot je achttiende vergoedt weliswaar de zorgverzekeraar, en van 18 tot 21 jaar wordt de pil verrekend met het eigen risico. Daarna betaalt de vrouw meestal zelf.

Heeft Action condooms?

Nyoy condooms Classic | Action.com.