:

Kan je Poppenhaar wassen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kan je Poppenhaar wassen?
  2. Hoe Poppenhaar kammen?
  3. Hoe was je Barbie haar?
  4. Hoe pop wassen?
  5. Kunnen Barbies in bad?

Kan je Poppenhaar wassen?

De truc is om de poppenharen te doordrengen met wasverzachter en dit ongeveer een uur in te laten trekken. Zorg ervoor dat er geen wasverzachter op het gezicht van de pop komt, dit kan ervoor zorgen dat de make-up eraf gaat. Wanneer het uur voorbij is, spoel je de haren uit totdat de wasverzachter er helemaal uit is.

Hoe Poppenhaar kammen?

Kam het haar uit. Gebruik een fijne kam als het om een kleinere pop gaat. Voor een grotere pop gebruik je een grove pruikenborstel of een gewone grove borstel. Borstel of kam langzaam om te voorkomen dat het haar afbreekt of beschadigt. Bij een pop met lang haar kun je grote klitten er met je vingers uithalen.

Hoe was je Barbie haar?

HOE? Dompel de haren van Barbie onder in een kommetje met een flinke scheut wasverzachter. Zorg ervoor dat alle haren goed onder de wasverzachter zitten. Haal de pop uit het kommetje en laat ze zo een uurtje welnessen.

Hoe pop wassen?

Als je goed voor je pop zorgt zul je er ook lang plezier van hebben. Poppen van stof zijn qua onderhoud het makkelijkste. Je kunt deze poppen wassen op 30 graden. Mocht de pop kleertjes aan hebben dan kun je deze het beste met de hand wassen.

Kunnen Barbies in bad?

Water, shampoo en conditioner Zo kon zij lekker met water spelen en werden de haren iets zachter gemaakt. Na deze uitgebreide bad sessie voor Barbie werd ze verder verzorgd. Op een handdoek werd ze heerlijk afgedroogd en vervolgens smeerde Isis wat conditioner in haar blonde haren.