:

Kun je door raamfolie heen kijken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Kun je door raamfolie heen kijken?
 2. Waar kan ik goedkoop raamfolie kopen?
 3. Welk glas voor badkamerraam?
 4. Welke raamfolie is goed?
 5. Welke raamfolie kiezen?
 6. Welke raambekleding in badkamer?
 7. Wat is HR ++ 4 13 5?
 8. Welke soorten raamfolie?
 9. Wat is Inkijkwerend raamfolie?

Kun je door raamfolie heen kijken?

Als je de folie aanbrengt op een raam, zien mensen aan de buitenkant de print. Van binnen kunnen mensen naar buiten kijken, door de folie heen. Zo valt je boodschap op voor publiek buiten, terwijl het geen belemmering voor het zicht oplevert van personeel of bezoekers binnen.

Waar kan ik goedkoop raamfolie kopen?

Je shopt het bij Kwantum! Raamfolie, ook wel glasfolie genoemd, is een ideale toevoeging voor ieder raam. Het kan namelijk vervelend voelen dat iedere voorbijganger naar binnen kijkt, vooral wanneer jouw woning niet beschikt over een voortuin en direct aan een openbare weg ligt.

Welk glas voor badkamerraam?

Melkglas laat dus voldoende licht door, maar zorgt er wel voor dat de beglazing niet doorzichtig is. Melkglas is ideaal bij een badkamerraam of voordeur.

Welke raamfolie is goed?

Als het aankomt op het kopen van raamfolie is er eigenlijk maar één merk wat echt het beste is. Dit merk is Squid. Dit merk staat bekend om het feit dat zij alleen de beste kwaliteit materialen gebruiken. Door deze hoogwaardige kwaliteit weet je zeker dat jouw raamfolie erg lang op de ramen zal blijven zitten.

Welke raamfolie kiezen?

Kies bijvoorbeeld voor een folie met eekhoorns en bomen voor een ecologisch gevoel, voor een folie met grachtenpanden waardoor je je in Amsterdam waant of kies voor raamfolie rozen transparant voor een romantische uitstraling.

Welke raambekleding in badkamer?

De beste badkamer raambekleding: Vocht én gluurbestendig
 • Badkamer jaloezieën van PVC. Houten jaloezieën zijn onwijs populair. ...
 • Aluminium jaloezieën in de badkamer. Ook aluminium jaloezieën zijn geschikt voor badkamers. ...
 • Plissé gordijn badkamer. Een plissé gordijn biedt veel mogelijkheden qua privacy en lichtinval.

Wat is HR ++ 4 13 5?

Uitleg varianten HR++ glas Hoe groter de ruit, hoe dikker het glas moet zijn. De glasdiktes variëren van 4 mm buiten en 4 mm binnenblad, de 4-4 variant, tot 6 mm buiten en 6 mm binnen. Dikker glas kan op aanvraag. Voorbeeld: Opbouw 5-spouw -4 betekent het dat het buitenblad 5 mm dik is en het binnenblad 4 mm.

Welke soorten raamfolie?

Raamfolie is een hele dunne folie die op de binnenkant van het raam wordt bevestigd. Er bestaan verschillende soorten glasfolies die we kunnen onderverdelen naargelang hun doel....Soorten raamfolie
 1. Inkijkwerende raamfolie. ...
 2. Warmte- en zonwerende glasfolie. ...
 3. Isolerende raamfolie.

Wat is Inkijkwerend raamfolie?

Spiegelfolie is de folie die inkijk sterk vermindert! Spiegelfolie werkt net even anders. Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten.