:

Hoe werkt geld terug pinnen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt geld terug pinnen?
  2. Is retourpinnen verplicht?
  3. Kan ik een pinbetaling storneren?
  4. Hoeveel kun je pinnen bij een Geldmaat?
  5. Hoelang duurt terugbetaling?

Hoe werkt geld terug pinnen?

Retourpinnen is als het ware een omgekeerde pinbetaling. De winkelier stort het bedrag via uw betaalpas terug op uw bankrekening. De eerstvolgende werkdag wordt het retourbedrag bijgeschreven. Was uw retourpintransactie op een vrijdag, zaterdag of zondag, dan ontvangt u op maandag het retourbedrag op uw rekening.

Is retourpinnen verplicht?

Nee. Retourpinnen kan alleen als de aanschaf met uw betaalpas of contactloos afgerekend is. De winkelier heeft daarom de oorspronkelijke pinbon nodig om een retourpintransactie in gang te zetten.

Kan ik een pinbetaling storneren?

Dubbele afschrijving bij het pinnen De eigen bank kan de betaling niet ongedaan maken. Je hebt zelf in de winkel voor de extra betaling goedkeuring gegeven, ook al was dat onbedoeld.

Hoeveel kun je pinnen bij een Geldmaat?

Betaalpas
GeldautomaatMaximum per dag
Geldmaat€ 500
Andere geldautomaat Nederland€ 500
Buitenland€ 500
Na wijzigen Betaalpas-limiet*

Hoelang duurt terugbetaling?

Een terugbetaling wordt normaal gesproken binnen twee werkdagen verwerkt. Houd rekening met weekeinden. In het minst gunstigste geval kan het tot vijf dagen duren voordat het geld binnen is op de rekening van jouw klant. Wanneer er betaald is via een automatische incasso, bestaat er een terugbetaaltermijn van 56 dagen.