:

Wat zijn de namen van de drie prinsessen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat zijn de namen van de drie prinsessen?
  2. Is Prinses Amalia?
  3. Hoe heet Alexia voluit?
  4. Welk niveau doet Ariane?
  5. Hoe heten de prinsessen voluit?
  6. Hoelang is Alexia van Oranje?

Wat zijn de namen van de drie prinsessen?

Ze hebben drie dochters, Prinses Catharina-Amalia (de Prinses van Oranje), Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Is Prinses Amalia?

Prinses Amalia door de jaren heen Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses van Oranje zoals ze voluit heet, is op 7 december 2003 geboren. Ze is het eerste kind van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, en is de eerste in de lijn van troonopvolging.

Hoe heet Alexia voluit?

H.K.H. Alexia Juliana Marcela Laurentien, Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau (Den Haag, ) is het tweede kind van koning Willem-Alexander der Nederlanden en koningin Máxima. Alexia is na haar zus kroonprinses Amalia tweede in de lijn van de Nederlandse troonopvolging.

Welk niveau doet Ariane?

Alexia gaat sinds 2017 naar Sorghvliet, maar gaat na komende zomer naar een school in Wales. En Ariane zit er nu in de tweede klas. Al hebben de meiden, net als alle andere middelbare schoolleerlingen, naast op school ook veelal thuis online les, vanwege corona.

Hoe heten de prinsessen voluit?

Prinses Amalia, Prinses Alexia en Prinses Ariane Haar officiële naam luidt Catharina-Amalia Beatrix Carmen Victoria Prinses der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau. Nu haar vader koning is, is Prinses Amalia de eerste in lijn voor de troonopvolging. Prinses Amalia heeft twee zusjes; Prinses Alexia en Prinses Ariane.

Hoelang is Alexia van Oranje?

In maart 2021 maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend dat Alexia vanaf 30 augustus 2021 haar opleiding vervolgt aan het United World College of the Atlantic, een kostschool in Llantwit Major, Wales.