:

Kan je TOTO annuleren?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kan je TOTO annuleren?
  2. Wat is de meest gespeelde TOTO speloptie?
  3. Wat telt als schot op doel TOTO?
  4. Hoe lang duurt een uitbetaling van TOTO?
  5. Wat is de uitslag 2e helft TOTO?
  6. Wat gebeurt er met je Toto Als er een wedstrijd is afgelast?
  7. Hoe werkt Toto met verlenging?

Kan je TOTO annuleren?

Het deelnamebewijs moet bij het desbetreffende verkooppunt worden ingeleverd. Na inlevering van het deelnamebewijs wordt de inleg door het verkooppunt terugbetaald. 3. TOTO Winkel kan bepalen dat voor bepaalde deelnames annulering niet mogelijk is.

Wat is de meest gespeelde TOTO speloptie?

De meest gespeelde spel-optie van TOTO is 1X2 (winst team A, gelijkspel of winst team B).

Wat telt als schot op doel TOTO?

Schoten die naast het doel zouden belanden, maar door een als laatste man fungerende speler worden geblokt. Mislukte voorzetten of passes die in de goal belanden.

Hoe lang duurt een uitbetaling van TOTO?

Je ontvangt het bedrag uiterlijk binnen vijf werkdagen op het rekeningnummer die je bij de registratie hebt ingevuld (controleer dit rekeningnummer altijd voordat je een bedrag uitbetaald). Wij streven er altijd naar om het bedrag eerder aan je uit te keren.

Wat is de uitslag 2e helft TOTO?

Dit is eigenlijk een dubbele 1X2 weddenschap. Je voorspelt zowel het resultaat bij rust als het fulltime resultaat. Denk je bijvoorbeeld dat het uitspelende team wint en dat het bij rust nog gelijk is, dan voorspel je X/2 bij de wedoptie halftime/fulltime.

Wat gebeurt er met je Toto Als er een wedstrijd is afgelast?

Als er een voetbalwedstrijd is afgelast of uitgesteld én de wedstrijd wordt niet binnen twee dagen na de oorspronkelijke speeldatum uitgespeeld of overgespeeld, dan worden alle wedopties waarvan het resultaat al bereikt is (bijv. Over 2,5 goal bij een 2-1 stand), afgehandeld alsof de wedstrijd volledig is uitgespeeld.

Hoe werkt Toto met verlenging?

Het antwoord is simpel en geldt bij alle bookmakers in de sportweddenschappenmarkt. Verlengingen en strafschoppen (of andere manieren om een wedstrijd na reguliere speeltijd te beslissen) tellen niet mee voor de uitkomst van jouw weddenschap, tenzij je kiest voor de wedopties 'To qualify' of 'Manier van winnen'.