:

Hoe werkt een stop limit order?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe werkt een stop limit order?
 2. Kan order niet verwijderen Degiro?
 3. Wat is het verschil tussen stop limit en limit?
 4. Wat is een limiet verkooporder?
 5. Hoe gebruik je stop loss?
 6. Wat is een stop loss order DEGIRO?
 7. Waarom stop-limit order?
 8. Wat is stop-limit order Bitvavo?
 9. Wat is verzekering royeren?

Hoe werkt een stop limit order?

Een stop limit-order is een order dat pas naar de beurs gestuurd wordt nadat een bepaalde trigger bereikt of overschreden werd. Zodra de trigger bereikt is, wordt uw order als een limietorder naar de beurs gestuurd. Uw order zal uitgevoerd worden tegen deze specifieke limiet of beter.

Kan order niet verwijderen Degiro?

Waarom kan ik mijn order niet verwijderen?
 • Gebruikersnaam van uw DEGIRO-account (dit is niet uw e-mailadres)
 • Naam van het product of ISIN-nummer/optieserie.
 • Aantal effecten / te verhandelen bedrag.
 • Prijs waartegen u uitvoering van de order wenst (limietprijs)
 • Looptijd van de order (dagorder of doorlopende order)

Wat is het verschil tussen stop limit en limit?

Een stop los order, is een order die direct wordt uitgevoerd, wanneer een bepaald prijsniveau; de stop is bereikt. Een stop limit order is een limit order die wordt geplaatst, wanneer een bepaald prijs niveau; de stop is bereikt.

Wat is een limiet verkooporder?

Je geeft voor de aankoop (limiet-kooporder) een maximale prijs op die je wil betalen. Voor de verkoop (limiet-verkooporder) een minimale prijs die je wil ontvangen. Zo betaal je bij een aankoop nooit meer dan deze vooraf bepaalde prijs. Bij verkoop ontvang je nooit minder.

Hoe gebruik je stop loss?

Met een stop loss order (STP) kunt u het punt aangeven waarop u uw verlies wilt nemen. Hierdoor hoeft u niet continu alle koersten te volgen. Wanneer de door u opgegeven stopprijs wordt bereikt, koopt/verkoopt u uw order automatisch tegen de dan geldende marktprijs.

Wat is een stop loss order DEGIRO?

Een Stoploss is een vorm van een Market order. Een Stoploss order wordt vaak gemaakt om winsten veilig te stellen of om verliezen te beperken, hiermee zeg je namelijk dat je de aandelen automatisch wilt verkopen wanneer de koers naar een bepaalde prijs is gedaald of gestegen.

Waarom stop-limit order?

Waarom een Stop limiet order gebruiken? Het meegeven van een limiet aan een stoporder is bedoeld om niet teveel te betalen of te weinig te ontvangen als eenmaal het ingestelde stopniveau is geraakt of doorbroken.

Wat is stop-limit order Bitvavo?

Met een stop-limietorder kunt u de door uw bepaalde prijs of hoger bereiken. De order garandeert echter niet dat er een uitvoering zal plaatsvinden, omdat de prijs mogelijk niet uw limietprijs zal bereiken of overschrijden.

Wat is verzekering royeren?

​​​Royement betekent opzeggen of beëindigen. Bij een royement wordt een verzekering stopgezet, bijvoorbeeld omdat je jouw verzekering zelf wilt stopzetten of omdat wij jouw verzekering stopzetten. Dit kan zijn door wanbetaling, fraude of extreme schadegevallen.