:

Kan je Landal annuleren?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Kan je Landal annuleren?
 2. Hoe kan ik Landal bereiken?
 3. Wat kost omboeken bij Landal?
 4. Wat kost een annuleringsverzekering bij Landal?
 5. Welk park van Landal is het leukst?
 6. Hoe reserveren Landal app?
 7. Wat betekent Annuleringsgarantie?
 8. Wat is het oudste park van Landal?
 9. Welke Landal parken hebben een subtropisch zwembad?
 10. Hoe laat inchecken bij Landal?
 11. Hoe aanmelden activiteiten Landal?

Kan je Landal annuleren?

Annuleren kan eenvoudig via je MijnLandal-account. Heb je jouw verblijf 14 dagen of korter geleden geboekt en is je aankomst niet binnen 30 dagen? Dan betaal je geen annuleringskosten. Na 14 dagen zijn er wel kosten verbonden aan het annuleren.

Hoe kan ik Landal bereiken?

Telefoonnummer Landal Greenparks: 09
 • Telefoonnummer Landal Greenparks: 09.
 • Belkosten: Gebruikelijke belkosten.

Wat kost omboeken bij Landal?

De kosten voor annuleren zijn tot 30 dagen vóór aankomst 30% van de totale reissom. Valt de datum van aankomst binnen de komende 30 dagen? Dan betaal je 100% van de totale reissom. We raden je aan om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Wat kost een annuleringsverzekering bij Landal?

De annuleringsverzekering wordt afgesloten voor alle gasten die in dezelfde accommodatie verblijven. De kosten voor de annuleringsverzekering zijn: € 29 voor een weekend/midweek. € 37,50 voor een week.

Welk park van Landal is het leukst?

De top 5 van mooiste Landal parken Een andere topper is Landgoed 't Loo op de Veluwe, met een indoor zwembad en een recreatiemeer met aquapark. Ook Landal Het Vennenbos is top, vanwege het subtropisch zwemparadijs. De Sluftervallei is perfect als u Texel wilt verkennen, met parkfaciliteiten voor jong en oud.

Hoe reserveren Landal app?

Volg hiervoor het volgende stappenplan:
 • Ga naar de Landal-app.
 • Login met je Mijn Landal-account.
 • Klik rechts onderin op het chat-icoontje.
 • Klik op de tekst 'Koppel je reservering'.
 • Log opnieuw in met je Mijn Landal-account.
 • Voer het reserveringsnummer in van je boeking bij 'Voeg je gemaakte boeking toe'.

Wat betekent Annuleringsgarantie?

Kiest u voor Annuleringsgarantie? Dan krijgt u het geld voor uw reis helemaal terug als u eerder naar huis moet. Het maakt niet uit wanneer u uw reis moet afbreken. Natuurlijk moet de reden waarom u uw reis annuleert verzekerd zijn.

Wat is het oudste park van Landal?

De geschiedenis van Landal GreenParks gaat terug tot 1954 met de aankoop van vakantiepark Rabbit Hill door Nillmij (later opgegaan in Aegon). Het park blijkt te groot voor het eigen personeel en er wordt besloten de bungalows tevens aan derden te verhuren.

Welke Landal parken hebben een subtropisch zwembad?

Een subtropisch zwemparadijs vind je op Landal Het Vennenbos (Noord-Brabant), Landal De Lommerbergen (Limburg) en op ons resort Hof van Saksen (Drenthe). Veel zwemplezier!

Hoe laat inchecken bij Landal?

In verband met het schoonmaken van onze accommodaties kun je standaard inchecken vanaf 16.00 uur. We zorgen er dan voor dat jouw accommodatie gereed is. Uiteraard ben je vanaf 10:00 uur op de dag van aankomst al welkom op het park en kun je gebruikmaken van onze parkfaciliteiten.

Hoe aanmelden activiteiten Landal?

Download de Landal GreenParks App De app biedt een handig overzicht per vakantiepark van onder meer: Het activiteitenprogramma (twee weken vooraf) De mogelijkheden om te reserveren: van huurfiets tot bowligbaan en meer. Inspiratie voor uitstapjes in de omgeving.