:

Hoe moet je cheats invoeren bij Sims 3?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe moet je cheats invoeren bij Sims 3?
  2. Hoeveel uitbreidingen van Sims 3 zijn er?
  3. Hoeveel Sims 4 uitbreidingen zijn er?
  4. Hoe verander je de leeftijd van je Sim?
  5. Hoe kan je de Sims 3 gratis downloaden?

Hoe moet je cheats invoeren bij Sims 3?

Tijdens het spel moet je de volgende combinatie in toetsen om het cheat balkje te openen: CTRL + SHIFT + C . Als je een cheat code heb ingevoerd druk je op enter, als het goed is gegaan is de code in werking gesteld. Tip: Mocht dit niet werken gebruik dan Ctrl + Shift + Windows knop + C .

Hoeveel uitbreidingen van Sims 3 zijn er?

De serie begon in juni 2009 met het basisspel, waarna maar liefst elf uitbreidingen en flink wat accessoirepakketten verschenen, om nog maar te zwijgen over de grote hoeveelheid content die te koop is via de De Sims 3 Store.

Hoeveel Sims 4 uitbreidingen zijn er?

De Sims 4: Aan het werk Als je dan één van de vier Sims 4 uitbreidingen moet kiezen, ga dan voor Aan het Werk. Deze uitbreiding staat dan ook helemaal in het teken van werk.

Hoe verander je de leeftijd van je Sim?

Dan voer je de cheats [testingcheats true] en [cas. fulleditmode] in. Dan doe je Shift+klik op de gewenste Sim, klik je op aanpassen in CES en dan kun je alles aanpassen, ook de leeftijd.

Hoe kan je de Sims 3 gratis downloaden?

De Sims 3 wordt verkocht door verkopers wereldwijd, maar kan gratis gedownload worden op je computer met behulp van Origin als je het spel eerder gekocht hebt. De Sims 3 kan ook gratis gedownload worden met behulp van een peer-to-peer protocol voor het delen van bestanden, ook wel bekend als BitTorrent.