:

Wat is er zo speciaal aan een Rolex?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is er zo speciaal aan een Rolex?
  2. Waarom stijgt Rolex in waarde?
  3. Welk horloge lijkt op een Rolex?
  4. Waarom een Rolex kopen?
  5. Heeft een Rolex onderhoud nodig?

Wat is er zo speciaal aan een Rolex?

Door de jaren heen heeft Rolex vele speciale modellen gemaakt. De bekendste van deze werd geproduceerd met specifieke toepassingen in het achterhoofd, met name voor de meer avontuurlijke mens. Dat is hoe de modellen voor bergbeklimmen, vliegen en diepzeeduiken werden uitgevonden, om er maar een paar te noemen.

Waarom stijgt Rolex in waarde?

Er is veel vraag naar populaire modellen, waardoor het aanbod afneemt en de prijs stijgt. Bovendien stijgen referenties als de Oyster Perpetual, omdat ze uit productie zijn genomen, enorm in waarde en worden ze zeer populair in verzamelaarskringen.

Welk horloge lijkt op een Rolex?

Timex, een Amerikaanse horlogemaker, is zo'n bedrijf dat horloges maakt die sterk lijken op modellen van Rolex. Eén van hun nieuwste modellen is de M79. Kenners zien meteen dat dit model sterk lijkt op de Rolex GMT-Master II. Ook bekend als de Batman.

Waarom een Rolex kopen?

De horloges zijn van zeer hoge kwaliteit en daardoor zeer accuraat. En vooral zeer waardevast. Sterker nog, een Rolex stijgt ieder jaar in waarde. Dit komt vooral omdat Rolex zelf de prijzen ieder jaar met gemiddeld 7.4% verhoogd.

Heeft een Rolex onderhoud nodig?

Dagelijks onderhoud Dankzij de expertise van Rolex heeft uw horloge in het dagelijks leven nauwelijks onderhoud nodig. U kunt de glans van uw horloge helpen behouden door hem af en toe met een microvezeldoek schoon te wrijven. Ook kunt u de kast en de band zo nu en dan reinigen met water, zeep en een zachte borstel.