:

Hoe kun je marges veranderen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe kun je marges veranderen?
 2. Hoe selecteer ik 1 pagina in Word?
 3. Hoe marges zien in Word?
 4. Hoe verwijder je marges in Word?
 5. Wat zijn Paginamarges?
 6. Hoe schrijf je marges?
 7. Hoe kopieer ik een hele pagina in Word?
 8. Hoe selecteer je een hele pagina?
 9. Wat is een liniaal Word?
 10. Wat is een witte rand langs een pagina?
 11. Wat betekent in de marge?
 12. Wat zijn NBN normen Word?
 13. Hoe selecteer je een bladzijde?

Hoe kun je marges veranderen?

Aangepaste instellingen voor paginamarges maken
 1. Kies op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling de optie Marges om de galerie Marges weer te geven.
 2. Klik onderin de galerie Marges op Aangepaste marges.
 3. Geef in het dialoogvenster Pagina-instelling nieuwe waarden voor de marges op.

Hoe selecteer ik 1 pagina in Word?

Selecteer een paginabereik door Shift ingedrukt te houden in Word. Klik op het begin van de pagina en houd vast Shift, scroll naar het einde van de pagina en klik op het einde van de inhoud van deze pagina. Nu zijn de pagina's geselecteerd.

Hoe marges zien in Word?

Open het onderdeel Geavanceerd en selecteer de optie Tekstafbakeningen weergeven. In oudere versies van Word klikt u in het menu op Extra, Opties. Open het tabblad Weergave en selecteer de optie Tekstafbakeningen. Op de plek van de marges toont Word nu netjes een stippellijn, zodat u eenvoudig binnen de marges blijft.

Hoe verwijder je marges in Word?

Druk een Word-document af zonder marges
 1. Klik in het document dat u zonder marges wilt afdrukken op Lay-out > Pagina-instelling functie in het Pagina-instelling groep. ...
 2. In de Pagina-instelling venster, wijzigt u het Top, Onder, Links en rechts naar 0 voor Marges Klik op het tabblad en klik vervolgens op OK knop.

Wat zijn Paginamarges?

Documenten hebben in Word automatisch witruimte tussen de rand van het papier en het begin van de inhoud. Dit noemt men de marges.

Hoe schrijf je marges?

Het meervoud van marge is 'marges'. Eén marge, twee marges.

Hoe kopieer ik een hele pagina in Word?

Plaats de cursor aan het begin van de pagina die u wilt kopiëren. Klik en sleep de cursor naar het einde van de pagina die u wilt kopiëren. Druk op Ctrl+C op het toetsenbord. Tip: U kunt de gemarkeerde tekst ook kopiëren door te klikken op Start > Kopiëren.

Hoe selecteer je een hele pagina?

Opmerking: Druk op Ctrl+A om een heel document te selecteren. Druk op Shift+pijl-rechts.

Wat is een liniaal Word?

Met de liniaal bovenin Word is het makkelijk om teksten of afbeeldingen op de juiste plaats te zetten in een document.

Wat is een witte rand langs een pagina?

Dit is de standaard pagina rand instelling, ongeacht het werkelijke niet-afdrukbare gebied van de printer. Hoewel de marges van het document in het afdrukgebied van de pagina past kunnen, kan de paginarand enige tijd in de niet-afdrukbare gebied dat is gedefinieerd door het printerstuurprogramma.

Wat betekent in de marge?

[Lat. margo, marginis = rand] onbeschreven of onbedrukte rand van blad papier; speelruimte; winstmarge, verschil tussen kostprijs en verkoopprijs.

Wat zijn NBN normen Word?

Het NBN, Bureau voor Normalisatie is verantwoordelijk voor het opstellen van normen. Deze normen moeten gerespecteerd worden bij het opstellen van verschillende documenten. Enkele voorbeelden waarbij deze normen gelden zijn o.a. adressering, tijdsaanduiding, datum …

Hoe selecteer je een bladzijde?

Selecteer specifieke pagina's door Ctrl ingedrukt te houden in Word. Bezit Ctrl -toets en selecteer de pagina's een voor een totdat alle specifieke pagina's zijn geselecteerd, wat voor u de meest algemene manier kan zijn.