:

Kan je je naam veranderen op SSO?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kan je je naam veranderen op SSO?
  2. Hoe verander je van server op Star Stable?
  3. Kun je Star Stable gratis spelen?
  4. Hoe maak je een tweede account op Star Stable?
  5. Wat is het wachtwoord van Star Stable?
  6. Kan je Star Stable spelen op iPad?
  7. Hoe kan je een Star Stable account verwijderen?
  8. Is Star Stable veilig?

Kan je je naam veranderen op SSO?

LET OP: Het is niet mogelijk om via deze functie de naam van je karakter aan te passen. De uiterlijke verandering is beschikbaar bij jouw thuisstal.

Hoe verander je van server op Star Stable?

Je kunt niet naar een drukke server verplaatsen, dus wanneer je naar een andere server gaat, is het mogelijk dat je niet terug kunt gaan. Denk goed na, voordat je van server gaat veranderen, je kunt misschien niet meer terug. De helpdesk is helaas niet in staat om jouw handmatig terug te plaatsen.

Kun je Star Stable gratis spelen?

Star Stable is gratis te spelen. Om het spel te ontgrendelen en volledige toegang te krijgen tot alle avonturen en opdrachten, moet je een Star Rider zijn. Ontgrendel de gehele magische wereld van Jorvik en alle avonturen die beperkt zijn in de gratis spelversie.

Hoe maak je een tweede account op Star Stable?

Andere accounts krijgen ook toegang tot deze optie zodra we zeker weten dat alles goed werkt. Je moet eerst een paar beveiligingsvragen beantwoorden, maar daarna kun je een nieuw e-mailadres kiezen. Vergeet niet dat je volgens de Algemene voorwaarden van Star Stable je account niet mag delen, verhandelen of verkopen.

Wat is het wachtwoord van Star Stable?

Jouw Star Stable wachtwoord moet een wachtwoord zijn, die je nergens anders voor gebruikt, zoals Facebook of jouw e-mailadres. We willen allemaal dat jullie veilig zijn, wanneer jullie Star Stable spelen.

Kan je Star Stable spelen op iPad?

Star Stable Horses van Star Stable Entertainment AB is een app voor iPhone, iPad en iPod touch met iOS versie 9.0 of hoger, geschikt bevonden voor gebruikers met leeftijden vanaf 4 jaar.

Hoe kan je een Star Stable account verwijderen?

Hoe zeg ik mijn abonnement op? Om je abonnement op te zeggen, log je in op je Star Stable-account, klik je op Mijn Account en dan op Instellingen en klik je daarna op Annuleer.

Is Star Stable veilig?

Star Stable stelt dat de chatkamers sinds een jaar worden gecontroleerd door het programma CrispThinking, dat een automatisch filtersysteem heeft voor 'ongepast chatgedrag'. Daarnaast heeft het spel 'ervaren moderators' die chatgespreken bekijken om voor een 'veilige omgeving' voor kinderen te zorgen.