:

Kun je Word laten voorlezen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Kun je Word laten voorlezen?
 2. Hoe krijg je verwijderde Word bestanden terug?
 3. Waarom doet Word het niet meer?
 4. Hoe laat ik word iets voorlezen?
 5. Hoe kan ik iets laten voorlezen?
 6. Waarom is Word zo traag?
 7. Kan Word niet sluiten?
 8. Wat moet je doen als je Word niet kan openen?
 9. Hoe kan ik Word updaten?

Kun je Word laten voorlezen?

Als u 'Tekst naar spraak' wilt activeren, selecteert u eerst het woord of het fragment dat u wilt laten voorlezen. ... Als geen tekst is geselecteerd, wordt voorgelezen vanaf het begin van uw document. Sleep de selectiepunaises om de gewenste tekst te markeren.

Hoe krijg je verwijderde Word bestanden terug?

De prullenbak controleren
 1. Dubbelklik op de prullenbak op het bureaublad.
 2. Doorzoek de lijst met documenten om te zien of het verwijderde Word-document er nog steeds is. ...
 3. Als u het gewenste Word-bestand hebt gevonden, klikt u met de rechtermuisknop op de bestandsnaam en selecteert u Herstellen om het bestand te herstellen.

Waarom doet Word het niet meer?

Als een Office-toepassing zoals Word of Excel niet goed werkt, kan opnieuw starten helpen het probleem op te lossen. Als dat niet werkt, kunt u Office herstellen. Wanneer u klaar bent, moet u mogelijk de computer opnieuw opstarten.

Hoe laat ik word iets voorlezen?

Stap 1: 'Selecteer om uitgesproken te worden' inschakelen
 1. Open de app Instellingen. ...
 2. Tik op Toegankelijkheid en daarna op Selecteer om uitgesproken te worden. ...
 3. Schakel Snelkoppeling voor 'Selecteer om uitgesproken te worden' in.

Hoe kan ik iets laten voorlezen?

Tik in Instellingen op 'Toegankelijkheid' > 'Gesproken materiaal'. Je kunt de volgende instellingen aanpassen: Spreek selectie uit: Tik op de spraakknop om geselecteerde tekst te laten voorlezen. Spreek scherm uit: Om het hele scherm te laten voorlezen, veeg je vanaf de bovenkant van het scherm met twee vingers omlaag.

Waarom is Word zo traag?

Er zijn veel redenen waarom Microsoft Word zo traag is. Een van de meest voorkomende redenen zijn punten naar uw computer. Het kan zijn dat uw computer vol zit met zoveel bestanden dat deze niet meer goed presteert, of dat er zoveel apps zijn en de oorzaak niet genoeg toepassingsgeheugen kwesties.

Kan Word niet sluiten?

Vastgelopen programma afsluiten
 • Druk de toetsen Ctrl, Alt en Delete tegelijkertijd in.
 • Klik op Taakbeheer.
 • Het venster van Taakbeheer opent met een overzicht van openstaande programma's. Klik op het programma dat vastloopt (Reageert niet).
 • Klik onderin op Beëindigen.

Wat moet je doen als je Word niet kan openen?

Selecteer Bestand > Opties. Als u een bestand niet kunt openen in Office, opent u een leeg document om de Office-toepassing te starten. Als u bijvoorbeeld een Word-bestand niet kunt openen, opent u een nieuw document in Word 2016 of later om de opties te kunnen weergeven.

Hoe kan ik Word updaten?

Open een willekeurige Office-app, zoals Word, en maak een nieuw document. Ga naar Bestand >Account (of Office account als u de Outlook). Kies onder Productgegevens de optie Bijwerkopties > Nu bijwerken. Opmerking: Mogelijk moet u eerst op Updates inschakelen klikken als u de optie Nu bijwerken niet meteen ziet.