:

Hoe werkt Codenames duet?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt Codenames duet?
  2. Kan je Codenames met 2 spelen?
  3. Is Codenames een leuk spel?
  4. Hoe werkt spel Codenames?
  5. Hoe werkt Codenames online?
  6. Welke Codenames?

Hoe werkt Codenames duet?

In Codenames Duet zijn jij en je partner op een geheime missie in een drukke stad. Jullie moeten contact maken met 15 spionnen en de vijandelijke huurmoordenaars ontwijken. Jij weet met welke spionnen je partner veilig kan contacteren. Jouw partner weet dat voor jou.

Kan je Codenames met 2 spelen?

Voor het standaard spel heb je minstens vier spelers nodig (twee teams van twee). Varianten voor twee of drie spelers staan beschreven op de laatste bladzijde. Elk team kiest een speler als hoofd van de geheime dienst. Deze twee spelers nemen plaats aan één kant van de tafel.

Is Codenames een leuk spel?

Erg leuk spel! Dit is een heel leuk spel wat elke keer weer anders is. Je speelt in twee teams. Er worden 25 kaartjes op tafel neergelegd, waarvan een aantal kaarten bij het ene team en een aantal andere kaarten bij het andere teams horen.

Hoe werkt spel Codenames?

1:144:17Suggested clip · 41 secondsHoe speel je... Codenames? - YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Hoe werkt Codenames online?

Elke leider van de geheime dienst geeft aanwijzingen door één woord te noemen dat van betrekking is op één of meerdere woorden op tafel. De teamgenoten proberen de woorden van hun kleur te raden zonder daarbij spionnen van de tegenstander aan te wijzen. Daarbij moet vooral de huurmoordenaar omzeild worden.

Welke Codenames?

Rood: Vakjes die team rood moet raden. Blauw: Vakjes die team blauw moet raden. Beige: Neutrale vakjes. Zwart: Huurmoordenaar.