:

Hoeveel kinderen Sims Mobile?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel kinderen Sims Mobile?
  2. Wat is het verschil tussen Sims Mobile en Sims FreePlay?
  3. Wat zijn dagelijkse taken Sims Mobile?
  4. Hoe werkt de Sims Mobile?
  5. Hoe trouw je in Sims Mobile?

Hoeveel kinderen Sims Mobile?

Uitgaande van het maximum van 2 kinderen per gezin kom je dan uit op totaal 17 kinderen. Er kunnen overigens maximaal 10 Sims tegelijk aanwezig zijn op een perceel, dus ik neem aan maximaal 10 kinderen per perceel.

Wat is het verschil tussen Sims Mobile en Sims FreePlay?

Een belangrijk verschil tussen de twee games is Sims FreePlay is ontwikkeld door Firemonkeys en EA. Sims mobiel is ontwikkeld door Maxis en EA, de makers achter Sims 4, dat is waarom de twee games activa delen. Een ander verschil dat tot nu toe is onthuld, is het multiplayer-element.

Wat zijn dagelijkse taken Sims Mobile?

Als je je ooit afgevraagd hebt wat je met je Sims moet doen, geven dagelijkse taken je tal van suggesties, zoals missies, hobby's en relatieverhalen om mee te maken. Door deze taken te voltooien, verdien je diverse beloningen zoals het nieuwe type 'Prijzenkaarten'.

Hoe werkt de Sims Mobile?

In De Sims Mobile creƫer je Sims met unieke uiterlijke kenmerken, kapsels, outfits, make-up en accessoires. Vervolgens stel je een weergaloze garderobe samen als je samenwerkt met Izzy Fabulous in de Modeboetiek. Je hoort het goed, je Sims hebben hun eigen stylist die de mooiste outfits kan ontwerpen.

Hoe trouw je in Sims Mobile?

Om te kunnen trouwen moet je eerst romantische taken uit voeren. Op een bepaald moment krijg je optie een aanzoek doen te zien. En voor die tijd kan je ook nog een verlovingsring kopen. Dat ging over the Sims freeplay, dit over the Sims mobile.