:

Kun je coils hergebruiken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kun je coils hergebruiken?
  2. Hoe haal je een VAPE uit elkaar?
  3. Hoe maak ik mijn VAPE schoon?
  4. Hoelang kan je met een Coil doen?
  5. Hoeveel trekjes mag je van een E-sigaret?

Kun je coils hergebruiken?

De meest simpele methode is om je coil af te spoelen met lauw tot heet water of zelfs kokend water. Dit lost vaak de aangekoekte e-liquid op, zodat hij weer bijna als nieuw is. Let op: Laat na het schoonspoelen of koken van de coil, de coil voor minstens 24 uur drogen voordat je hem weer in gebruik neemt.

Hoe haal je een VAPE uit elkaar?

De manier van het vervangen van de coil is per model verschillend. Bij sommige modellen zal je de coil eruit/erin moeten draaien en bij andere weer erui/erin moeten trekken. Bij veel pod systeem vapes zal je zelfs alleen de pod hoeven vervangen, omdat de coil ingebouwd is.

Hoe maak ik mijn VAPE schoon?

Buiten de batterij is ieder deel van de elektrische sigaret af te spoelen. Wanneer de vloeistof is opgedroogd, kan deze eenvoudig met lauw (of warm) water worden verwijderd. De batterij kan met een minimaal vochtig doekje worden schoongemaakt.

Hoelang kan je met een Coil doen?

In principe houden we altijd een levensduur van 1-3 weken aan. Naast het dampgedrag (hoe vaak gebruikt u de E-sigaret?) is ook het type liquid van invloed op de levensduur. Daarom is het niet precies te zeggen hoelang een coil mee gaat en houden we een levensduur van 1-3 weken aan.

Hoeveel trekjes mag je van een E-sigaret?

Aangenomen wordt dat een 36mg e-sigaret daadwerkelijk overeenstemt met een gewone 0.8mg sigaret. In theorie stemt het verbruik van één 16mg cartridge (1ml) overeen met het roken van één pakje van 20 gewone 0.8mg sigaretten. In de praktijk staat zo'n 16mg cartridge voor ongeveer één derde van een pakje regulars.