:

Kunnen skateboards tegen water?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kunnen skateboards tegen water?
  2. Hoe skateboard schoonmaken?
  3. Hoe maak je je griptape schoon?
  4. Hoe moet je op een skateboard staan?
  5. Wat doet een lager?

Kunnen skateboards tegen water?

Water zorgt ervoor dat de lagers gaan roesten, je moet contact met water dus altijd voorkomen. Het is dus beter om niet te skaten in de regen. Het is ook beter voor je deck en niet te vergeten het risico als je gaat skaten op nat beton en ramps. Stof kan ook je lagers aantasten.

Hoe skateboard schoonmaken?

Verwijder eerst het wiel door de borgmoer op de as los te draaien en verwijder vervolgens de lagers zoals hierboven beschreven. Dompel vervolgens het wiel onder in warm water met afwasmiddel. Maak de buitenkant van het wiel schoon met een schuurspons.

Hoe maak je je griptape schoon?

Zorg ervoor dat je schoenen schoon zijn voor je op je board stapt om je griptape schoon te houden. Anders zorgt het vuil niet alleen voor een vies griptape maar ook voor minder grip. Mocht je toch vies grip krijgen, kun je met een normale schoonmaakborstel je grip schoonmaken.

Hoe moet je op een skateboard staan?

Blijf staan op het skateboard Probeer te blijven staan op het skateboard. Bepaal met welke voet je het liefst vooraan op het skateboard staat. Als je met je linkervoet voor de rechtervoet staat noemen we dat normale voet. Een goofy voet is als rechtervoet voor de linkervoet staat.

Wat doet een lager?

Een lager (leger, asblok, kussenblok, draagpot) is een machine-onderdeel waar een as of astap in draait. Een belangrijke taak van een lager is het verlagen van de wrijving tussen de verschillende onderdelen. De beweging is meestal een rotatie maar kan ook een lineaire beweging zijn.