:

Waar kun je PVC mee dweilen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waar kun je PVC mee dweilen?
  2. Waarmee PVC schoonmaken?
  3. Hoe vaak dweilen PVC?
  4. Hoe krijg ik vlekken uit PVC vloer?
  5. Kan je PVC vloer dweilen?

Waar kun je PVC mee dweilen?

Wij raden aan om te dweilen met gewoon lauw tot warm water. Wanneer het echt nodig is kun je eventueel door het water een scheutje schoonmaakazijn doen. Gebruik dus geen kokend of heel heet water, dit kan ook schade aanrichten aan de vloer.

Waarmee PVC schoonmaken?

Het reinigen van een PVC vloer is dus het allerbeste met lauw tot warm water. Gebruik geen kokend heet water om beschadiging aan de vloer te voorkomen. Indien nodig kun je een scheutje schoonmaakazijn of speciale PVC vloer reiniger toevoegen.

Hoe vaak dweilen PVC?

Het beste is om de pvc vloer wekelijks te dweilen. Op deze manier verlengd de levensduur van de vloer aanmerkelijk en blijft deze natuurlijk altijd redelijk schoon en zuiver.

Hoe krijg ik vlekken uit PVC vloer?

Ook voor PVC vloeren geldt: behandel strepen en vlekken zo snel mogelijk. Voor het verwijderen van een vlek altijd even het losse vuil verwijderen met een stofwisser of stofzuiger. Maak vervolgens de vlek van buiten naar binnen schoon met warm water waaraan een neutraal reinigingsmiddel is toegevoegd.

Kan je PVC vloer dweilen?

Ondanks dat de PVC vloer goed tegen water kan, dus je de vloer kan dweilen adviseren wij om geen dweil te gebruiken maar een stofwisser. Een van de belangrijkste redenen van een stofwisser ten opzichte van een dweil is dat je hierbij gemakkelijk de hoeveelheid vocht kan doseren via de 'spray-functie'.