:

Hoe kan ik een dvd op mijn iPad zetten?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe kan ik een dvd op mijn iPad zetten?
 2. Hoe zet je een dvd op je tablet?
 3. Heeft een MacBook een DVD speler?
 4. Hoe een film downloaden op iPad?
 5. Waar vind ik mijn Films op mijn iPad?
 6. Hoe downloaden op tablet?
 7. Kan je een USB-stick aansluiten op een tablet?
 8. Hoe werkt Apple dvd-speler?
 9. Hoe werkt een Apple USB SuperDrive?
 10. Waar vind ik gedownloade Films op iPad?

Hoe kan ik een dvd op mijn iPad zetten?

Klik op het iPad-pictogram in iTunes en klik vervolgens op "Films", je kunt zien dat de dvd-video die je hebt toegevoegd hier getoond. Nadat u op "Synchroniseren" heeft geklikt, wordt uw dvd-film automatisch naar uw iPad gesynchroniseerd.

Hoe zet je een dvd op je tablet?

Stap 1: Doe de usb-stick of externe schijf in je pc. Stap 2: Ga op de pc via de verkenner naar de usb-opslag en zet er de videobestanden in die je wilt verplaatsen. Stap 3: Haal de stick uit je pc en koppel hem via de usb otg-kabel met je tablet.

Heeft een MacBook een DVD speler?

Dvd-films op de Mac bekijken Je kunt dvd's afspelen met de ingebouwde dvd-speler of met een externe dvd-eenheid, zoals een SuperDrive.

Hoe een film downloaden op iPad?

Video's downloaden
 1. Zorg ervoor dat je iPhone of iPad verbinding heeft via wifi of je mobiele netwerk.
 2. Open de Google Play Films-app .
 3. Tik op Bibliotheek.
 4. Tik naast een film op Downloaden .

Waar vind ik mijn Films op mijn iPad?

In de Foto's-app kun je alle foto's en video's op je iPad zoeken en bekijken.

Hoe downloaden op tablet?

Tik op het bestand dat je wilt downloaden en houd dit vast. Tik daarna op Link downloaden of Afbeelding downloaden. Als je alle bestanden wilt zien die je naar je apparaat hebt gedownload, open je de app Downloads. Bekijk meer informatie over het beheren van gedownloade bestanden.

Kan je een USB-stick aansluiten op een tablet?

Daarvoor heb je eerst een speciale kabel nodig. Zo'n kabel heet een usb-otg-kabel. OTG staat voor on the go, want hiermee heb je geen groter apparaat zoals een laptop of desktop pc meer nodig om je usb-stick aan te kunnen sluiten. Zo'n usb-otg-kabel kun je voor een paar euro online bestellen.

Hoe werkt Apple dvd-speler?

Speel in de app Dvd-speler op de Mac een dvd of dvd-filmbestand af. Plaats de muisaanwijzer ergens op de film om de afspeelregelaars weer te geven en voer een of meer van de volgende stappen uit: Afspelen of pauzeren: Klik op de afspeelknop of de pauzeknop (of gebruik de afspeelregelaars in de Touch Bar).

Hoe werkt een Apple USB SuperDrive?

Over rondslingerende kabels hoef je je met de Apple USB SuperDrive geen zorgen te maken. Met de USB‑A-kabel die in de SuperDrive is ingebouwd, sluit je hem aan op je Mac. * De SuperDrive heeft geen lichtnetadapter nodig en doet het altijd, of je Mac nu op het lichtnet is aangesloten of op de batterij werkt.

Waar vind ik gedownloade Films op iPad?

Standaard zet iOS of iPadOS je downloads in de app Bestanden. Daar kun je ze op een later moment altijd nog terugvinden....Waar staan de downloads op je iPhone of iPad?
 1. Open de app Bestanden.
 2. Tik op 'Blader'.
 3. Tik op 'iCloud Drive' en op 'Downloads' – dat is de app met de pijl naar beneden.