:

Wat is uittrekbare uitloop?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat is uittrekbare uitloop?
 2. Wat voor aansluiting heeft een keukenkraan?
 3. Waar moet je opletten als je een mengkraan aansluit?
 4. Waar op letten bij vervangen keukenkraan?
 5. Wat is een uittrekbare Mousseur?
 6. Welke Kraanaansluiting?
 7. Hoe werkt een Kraanmoersleutel?
 8. Waarom s koppelingen vervangen?
 9. Hoe werkt een mengkraan?
 10. Wat is een Filterstopkraan?
 11. Wat is Grohe start?
 12. Wat is super steel?
 13. Welke aansluiting wastafelkraan?
 14. Welke schroefdraad kraan?

Wat is uittrekbare uitloop?

Tegenwoordig komt het steeds vaker voor; een keukenkraan met uittrekbare uitloop. Dit is een kraan waarbij je aan het uiteinde de uitloop eruit kan halen. Hierdoor ontstaat er een slang die je in alle richtingen kan laten wijzen.

Wat voor aansluiting heeft een keukenkraan?

Keukenkraan aansluiting maat De meeste keukenkranen zijn voorzien van een 3/8 moer. Hier zijn verschillende koppelingen voor verkrijgbaar. Wanneer je een normale keukenkraan koopt zal deze in veel gevallen gewoon op de waterleiding passen. Is dit niet zo, dan heb je hierboven al wat oplossingen kunnen zien.

Waar moet je opletten als je een mengkraan aansluit?

Let goed op bij het aansluiten van het water, dat de koud- en warm water toevoer aan de juiste kant van de kraan zitten. Het aansluiten van de wastafelkraan gaat voor de rest hetzelfde in zijn werk, als bij een toiletkraan.

Waar op letten bij vervangen keukenkraan?

Voor je begint met de keukenkraan vervangen Eventuele bezinksels uit de leidingen kunnen de kraan anders verstoppen en het drinkwater verontreinigen. Tip 2: Let erop dat je de nieuwe kraan niet beschadigt met het gereedschap bij de installatie. Gebruik daarom nooit getande tangen.

Wat is een uittrekbare Mousseur?

Dit is een kraan waarbij je aan het uiteinde van de uitloop kunt trekken, waardoor er een slang tevoorschijn komt. Deze maakt het mogelijk om de uitloop in alle richtingen te trekken, waardoor je flexibel kunt sproeien.

Welke Kraanaansluiting?

De douchekraan en de badkraan zitten meestal op de muur. De wastafelkraan en de keukenkraan staan meestal op de wastafel of op het aanrechtblad. De buitenkraan, wasmachinekraan en hoekstopkraantjes zitten meestal ook op de muur.

Hoe werkt een Kraanmoersleutel?

U gebruikt hem voor het vastzetten en opendraaien van kraanmoeren van een bad-, douche-, of wastafelkraan. Door de twee scharnierende delen en de lange bouw is het mogelijk om moeren te bereiken en te draaien op de lastigste plekken. Bijvoorbeeld onder een keukenkast of wastafel.

Waarom s koppelingen vervangen?

De S koppeling maakt het mogelijk dat een 150mm kraan op een 120mm muurplaat past en omgekeerd. De S koppeling is hoe dan ook nodig om de muurplaat met de douchekraan te verbinden, de S-koppeling wordt netjes weg gewerkt met een rozet dat bij de douchekraan hoort.

Hoe werkt een mengkraan?

Mengkranen zijn het traditionele alternatief in de badkamer. Deze kraan ziet u nog steeds veel als wastafelkraan, maar ook als badkraan. Met deze kraan mengt u koud water en warm water om de gewenste temperatuur te bereiken. Dit doet u door twee knoppen open te draaien, zodat het water kan mengen.

Wat is een Filterstopkraan?

Filterstopkranen of (hoekstopkranen met filter) voorkomen dat er vuil in het binnenwerk van je kraan terecht komt. Hierdoor is de kans op lekkage en een stroeve bediening van je kraan kleiner.

Wat is Grohe start?

De Grohe Start éénhendel keukenkraan is een functionele kraan toepasbaar in iedere keuken. De éénhendelbediening zorgt voor een eenvoudigere menging van koud en warm water. De kraan is tevens voorzien van keramische schijven (GROHE Silk Move) die zorgen voor een soepele en nauwkeurige bediening van de knoppen.

Wat is super steel?

De GROHE Supersteel keukenmengkranen voorzien van een krasbestendige coating, die niet te onderscheiden is van roestvrij staal, worden al jaren in vele keukens toegepast. Maar vanaf nu is Supersteel ook beschikbaar voor de badkamer met de badkamerserie Essence als uitgangspunt.

Welke aansluiting wastafelkraan?

Een fonteinkraan heeft standaard een vast 1/2” buitendraad aansluiting. van daaruit kunt met een koppeling rechtstreeks op de bestaand leiding aansluiten, of met een flexibele slang naar de bestaande leiding.

Welke schroefdraad kraan?

De schroefdraden van een typische wasmachinekraan zijn G1/2″ x G3/4″. De kraan heeft een aansluiting van G1/2″ voor de waterleiding en een G3/4″ aansluiting voor de slang naar de wasmachine.