:

Kan ik 2 ring deurbellen koppelen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Kan ik 2 ring deurbellen koppelen?
 2. Hoe een link doorsturen met smartphone?
 3. Wat kun je allemaal doen met Google?
 4. Hoe werkt Direct Share?
 5. Hoe kan ik een link sturen?
 6. Wat kan je met Google TV?
 7. Wat is Quickshare?
 8. Wat is Direct Share Android?

Kan ik 2 ring deurbellen koppelen?

Wil je meerdere apparaten (tablet, andere telefoon, enz.) gebruiken om je Ring-apparaten te bedienen? Download dan de Ring-app op andere apparaten en meld je aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Ring-app.

Hoe een link doorsturen met smartphone?

Bestanden en links delen met Android-apparaten bij jou in de...
 1. Zorg ervoor dat Bluetooth en Locatie op je telefoon aanstaan. Meer informatie over het aanzetten van bluetooth. Meer informatie over het aanzetten van de locatie.
 2. Open de app Instellingen.
 3. Tik op Google Apparaten en delen Dichtbij delen. Aan of Uit.

Wat kun je allemaal doen met Google?

Je kunt de Google Assistent om informatie vragen en om hulp bij alledaagse taken. Belangrijk: Sommige zoekopdrachten werken niet op alle apparaten en in alle talen. Als je ideeën wilt voor wat je de Assistent kunt vragen, vraag je 'Wat kun je allemaal?'

Hoe werkt Direct Share?

Je opent de app op je smartphone of laptop en je geeft de opdracht om de video af te spelen op een tv. Daarvoor maakt de Chromecast of Google Cast direct verbinding met internet. Je gebruikt je smartphone of tablet dus alleen voor de bediening. Je kunt zowel Android- als Apple-apparaten gebruiken voor de bediening.

Hoe kan ik een link sturen?

Snel een link van een website mailen
 1. Open Internet Explorer en ga naar de pagina die je wilt mailen.
 2. Druk rechtsboven op pagina.
 3. Kies de optie koppeling per e-mail verzenden.
 4. Outlook of Windows Mail wordt automatisch geopend.

Wat kan je met Google TV?

Films, series en andere programma's op één plek Dat betekent dat je er nu niet alleen de films van Google ziet, maar ook content van andere streamingdiensten zoals Amazon Prime Video en Disney+. Je kan deze nieuwe Google TV-app zien als de centrale plek op je telefoon op het gebied van entertainment.

Wat is Quickshare?

Met Quick Share kun je direct afbeeldingen, video's en bestanden delen met je vrienden. Je kunt bestanden met maximaal 5 personen tegelijk delen zonder de apparaten te hoeven koppelen.

Wat is Direct Share Android?

Kwestie van een plaatje, linkje of andere content selecteren en op de deelknop klikken, waarna je deze personen of groepen te zien krijgt en er dus direct wat naartoe kunt sturen. Andere grotere veranderingen zijn nog niet gevonden in de applicatie en deze versie is ook nog niet in de Play Store te vinden.