:

Wat als mijn theorie vervalt?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat als mijn theorie vervalt?
  2. Hoe oud moet je zijn om je theorie te halen?
  3. Hoe lang blijft mijn theorie-examen geldig?
  4. Is mijn theoretisch rijbewijs nog geldig?
  5. Hoeveel kost 20 uur rijles Belgie?
  6. Heb je theorie nodig voor rijlessen?
  7. Hoe lang is theorie geldig Corona?
  8. Waar zie je vervaldatum voorlopig rijbewijs?
  9. Is mijn voorlopig rijbewijs nog geldig Corona?

Wat als mijn theorie vervalt?

Een geslaagd theorie-examen is normaal gezien 3 jaar geldig. Als de geldigheid van je theorie-examen vervalt tussen 20 en 20 (**) mag je nog een praktijkexamen afleggen tot 20 zonder eerst opnieuw een theorie-examen te doen.

Hoe oud moet je zijn om je theorie te halen?

Je mag vanaf je 16e theorie-examen doen. Ben je 16,5 jaar? Dan mag je praktijklessen volgen en een tussentijdse toets afleggen. De begeleiderspas voor de begeleider voor 2toDrive kun je ook vanaf 16,5 jaar aanvragen.

Hoe lang blijft mijn theorie-examen geldig?

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, motor en bromfiets is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen. Bijvoorbeeld: Je bent geslaagd op 9 januari 2021. Dan is je resultaat geldig tot en met .

Is mijn theoretisch rijbewijs nog geldig?

Hou er rekening mee dat uw theorie-examen 3 jaar geldig is. Wie een voorlopig rijbewijs aanvraagt vanaf 1 februari 2019, kan zijn geldigheidsduur nagaan op het voorlopig rijbewijs zelf. Houd die datum goed in het oog zodat u weet hoelang uw theorie-examen nog geldig is.

Hoeveel kost 20 uur rijles Belgie?

Prijs voor 20 uren rijles = € 1300. Je leert rijden met je eigen begeleider. Wens je eerst enkele lessen te volgen om met een goede basis te beginnen oefenen, dat kan! Er is geen minimumaantal uren dat je moet volgen... je neem vrijblijvend rijles in functie van de behoefte.

Heb je theorie nodig voor rijlessen?

Je hoeft niet geslaagd te zijn voor het theorie-examen auto om rijlessen in een auto te volgen. Wel moet je voor het theorie-examen zijn geslaagd als je het praktijkexamen of een tussentijdse toets gaat doen.

Hoe lang is theorie geldig Corona?

Omdat de kandidaten onevenredig gedupeerd zouden worden, heeft verkeersminister Van Nieuwenhuizen besloten dat de geldigheidsduur van het theorie examen wordt verlengd. Alle theorie examens waarvan de geldigheidsduur verstreken is tussen 16 maart en , blijven nu geldig tot 1 december 2020.

Waar zie je vervaldatum voorlopig rijbewijs?

Je vindt de datum waarop het vervalt op de voorkant van je voorlopig rijbewijs bij 4b.

Is mijn voorlopig rijbewijs nog geldig Corona?

Je theorie-examen en voorlopig rijbewijs zijn langer geldig door corona: Verviel je theorie-examen of voorlopig rijbewijs tussen en 30 september 2021? Dan is dat nu geldig tot en met 31 december 2021.