:

Hoe maak ik een rondje in Photoshop?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe maak ik een rondje in Photoshop?
 2. Hoe moet ik croppen in Photoshop?
 3. Hoe maak ik lagen in Photoshop?
 4. Hoe een lijn tekenen in Photoshop?
 5. Hoe maak je een laagmasker?
 6. Hoe maak je een driehoek in Photoshop?
 7. Hoe laagmasker zwart maken?
 8. Wat is een laagmasker?

Hoe maak ik een rondje in Photoshop?

Een cirkel of ovaal tekenen Druk op Alt/Option en klik op een vormtool om alle beschikbare tools te doorlopen. Hiermee kunt u de breedte en hoogte van een ovaal bepalen door te slepen. Hiermee tekent u een perfecte cirkel in plaats van een ovaal.

Hoe moet ik croppen in Photoshop?

Open een afbeelding in Photoshop Elements. Ga in de modus Expert naar het gedeelte Wijzigen in de werkbalk en selecteer de tool Uitsnijden met perspectief. Teken een selectiekader of grens om het object waarvan u tijdens het uitsnijden van de foto het perspectief wilt corrigeren en snijd dat gebied uit.

Hoe maak ik lagen in Photoshop?

0:5514:57Suggested clip · 59 secondsWerken met Lagen, laagmaskers en aanpassingslagen (Photoshop)YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Hoe een lijn tekenen in Photoshop?

Een lijn tekenen
 1. De tool Lijn selecteren. Klik op de werkbalk op het groepspictogram voor de tool Vorm ( ) en houd dit ingedrukt om de verschillende opties voor vormen weer te geven. ...
 2. De breedte van de lijn instellen. Vorm-modus: ...
 3. Klikken en slepen. Klik op het canvas, sleep en laat los om een lijn te maken.

Hoe maak je een laagmasker?

Het aanmaken van een laagmasker is makkelijk. Activeer een laag en klik op het laagmasker icoontje: het witte vakje met een transparant rondje er in. Je ziet dat er naast de thumbnail van de laag nu een tweede, witte thumbnail staat. Dit is je laagmasker.

Hoe maak je een driehoek in Photoshop?

Vormen tekenen met de tool Driehoek Kies de tool Vorm (U) en selecteer de tool Driehoek ( ) uit de beschikbare opties. Plaats de aanwijzer op het canvas en klik en sleep om een driehoek te tekenen op een nieuwe vormlaag. Houd tijdens het slepen de Shift-toets ingedrukt om een gelijkzijdige driehoek te maken.

Hoe laagmasker zwart maken?

Om het laagmasker zwart te maken selecteer je de aanpassingslaag. Pak het emmertje en zorg dat zwart als voorgrondkleur ingesteld is (sneltoets D gevolgd door X). Klik nu één keer op de foto. Het effect over de foto verdwijnt.

Wat is een laagmasker?

Wat zijn laagmaskers eigenlijk? Met laagmaskers kun je verschillende delen van de laag zichtbaar en onzichtbaar maken. Alles wat je wit maakt is zichtbaar en alles wat je zwart maakt wordt onzichtbaar.