:

Welke documenten heb je nodig voor private lease?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Welke documenten heb je nodig voor private lease?
  2. Kan ik een auto leasen met BKR?
  3. Waarom kan ik niet leasen?
  4. Kan ik een auto leasen voor iemand anders?
  5. Waar auto leasen zonder BKR?
  6. Kan iedereen auto leasen?
  7. Is een lease auto van jou?

Welke documenten heb je nodig voor private lease?

Een kopie van uw rijbewijs (voor- en achterzijde) Een kopie van 2 loonstroken én op naam gestelde bankafschriften van de laatste 2 maanden, waarop de inkomsten en woonlasten (huur/hypotheek), incl. huurtoeslag zijn vermeld, als u in loondienst werkzaam bent.

Kan ik een auto leasen met BKR?

Een auto leasen met een BKR-registratie Mag je dan nog wel een auto leasen? Het antwoord is 'Ja', mits de BKR-registratie positief is. Bij een negatieve BKR-registratie verschilt het per leasemaatschappij en hangt het ervan af of de maatschappij is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease.

Waarom kan ik niet leasen?

Leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease zullen je weigeren wanneer je niet aan de draagkrachtnorm voldoet. Dat betekent dat je inkomen na aftrek van vaste lasten onvoldoende is voor het beoogde leasebedrag. Ook een negatieve BKR-registratie kan een belemmering zijn.

Kan ik een auto leasen voor iemand anders?

Om je direct antwoord op de vraag te geven of je een leaseauto mag uitlenen: ja, dat mag. Je hebt een leasecontract afgesloten waarbij jij de auto mag besturen, maar eigenlijk mag iedereen met een geldig rijbewijs de leaseauto besturen. Gelukkig is de auto op dat moment ook gewoon verzekerd.

Waar auto leasen zonder BKR?

Ja, private lease zonder BKR is mogelijk. Bedrijven die niet zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, registreren het bedrag over het algemeen niet bij het BKR. Bedrijven met het Keurmerk Private Lease registreren 65% van het leasebedrag.

Kan iedereen auto leasen?

Er is geen wettelijk vastgelegd minimuminkomen om een auto te kunnen leasen. De ene maatschappij is bereid om meer risico te nemen dan de ander. Leasebedrijven die zijn aangesloten bij het Keurmerk Private Lease maken gebruik van de zogenaamde 'draagkrachtnorm'. Deze norm kijkt naar je inkomsten en uitgaven.

Is een lease auto van jou?

Je betaalt bij hen iedere maand een vast bedrag, maar daarnaast betaal je zelf nog het onderhoud, de wegenbelasting en de autoverzekering. Ook doe je een aanbetaling en betaal je vaak een slotsom aan het einde van het contract. Je wordt dus eigenaar van de auto.