:

Wat doet geen liefde met je?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat doet geen liefde met je?
 2. Is liefde nodig?
 3. Hoe stop je met zoeken naar liefde?
 4. Hoe kan ik mijn liefde bewijzen?
 5. Waarom vind ik de liefde niet?
 6. Waarom niet zoeken naar liefde?

Wat doet geen liefde met je?

Als je geen liefde meer krijgt van je partner, kan dat enorm veel pijn doen. Keer op keer voel je de afwijzing als een klap in je gezicht. Misschien ga je nog harder je best doen. Nog meer pleasen, nog meer toegeven in de hoop dat je een brokje liefde krijgt toegeworpen als je maar echt je stinkende best doet.

Is liefde nodig?

Als we niet genoeg liefde hebben, ervaren we angst. We krijgen bijvoorbeeld geen waardering van anderen en maken ons dan zorgen waarom niemand ons leuk vindt. We voelen te weinig waardering voor onszelf en hebben dan geen vertrouwen meer in wat we kunnen. Dat maakt ons onzeker en doet ons twijfelen.

Hoe stop je met zoeken naar liefde?

Stop met het jagen op mensen die niet gevangen willen worden. Leef in plaats daarvan je leven en de liefde zal komen. Dit gebeurt altijd. Geef het wat tijd, stop met altijd maar zoeken.

Hoe kan ik mijn liefde bewijzen?

Wij geven je de 5 manieren om de liefde aan haar te tonen.
 1. 1 Breng meer tijd samen door. ...
 2. 2 Verwen je partner eens met een cadeautje. ...
 3. 3 Bied haar een schouder wanneer ze dat nodig heeft. ...
 4. 4 Geef haar complimentjes. ...
 5. 5 Doe iets leuks voor je partner.

Waarom vind ik de liefde niet?

Het is nooit te laat voor de liefde Sommige mensen zijn bang dat de liefde hen niet meer zal vinden als ze een bepaalde leeftijd hebben bereikt. Gelukkig zegt je leeftijd niets. Je kunt namelijk op iedere leeftijd nog de liefde van je leven tegen komen. Hier zit geen vaste leeftijd aan vast.

Waarom niet zoeken naar liefde?

Zoek niet naar liefde omdat er een zogenaamde druk is van anderen. Als jij er klaar voor bent en je goed voelt, komt de liefde vanzelf op je pad. De liefde die op jou valt omdat jij jij bent, de eigen versie van jezelf. Het kan lang duren, maar is het wachten dan zeker waard.