:

Hoeveel procent ontwikkelaar?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoeveel procent ontwikkelaar?
  2. Hoeveel procent blondering?
  3. Hoeveel developer bij Toner?
  4. Hoeveel Blondeerpoeder heb je nodig?
  5. Hoeveel gram blondeer?
  6. Hoeveel Blondeerpoeder en developer?

Hoeveel procent ontwikkelaar?

In onze haarverf zit waterstofperoxide met 6%. Dit percentage is voor bijna iedereen geschikt. Het is grijsdekkend en je kunt je haar een paar tinten lichter of donkerder verven.

Hoeveel procent blondering?

Bij blondeer heb je minder waterstofperoxide nodig dan bij een oplichtende verf. Omdat blondering al een blekend middel is, werkt dit meestal met 6% of 9% waterstof. Een oplichtende verf heeft wel 9% of 12% nodig.

Hoeveel developer bij Toner?

Hoe gebruik je een toner Meng de toner met de juiste ontwikkelaar. De mengverhouding is 1:2 en heeft een inwerktijd van 15-20 minuten. Let op met de inwerktijd: Het hangt af van de basiskleur, sterkte en conditie van het haar hoelang de toner in het haar moet zitten.

Hoeveel Blondeerpoeder heb je nodig?

Op de verpakking van je blondeerpoeder staat de mengverhouding. Meestal te herkennen aan 1:1, de dubbele punt. Voor het mengen van de toner heb je het laagste volume nodig van de peroxide, de 1,9%. Op de verpakking van de toner staat de mengverhouding.

Hoeveel gram blondeer?

Hoe te gebruiken: Doe een gewenste hoeveelheid blondeer poeder in een plastic kappers verfbakje 1 a 3 eetlepels. Meng een gewenst percentage waterstof toe de verhouding is 1:1. Roer de poeder en waterstof goed door met de verfkwast tot een papje. Probeer contact met de hoofdhuid te vermijden.

Hoeveel Blondeerpoeder en developer?

Volg de aanwijzingen op de verpakking van het blondeerpoeder, zodat je weet hoeveel je van beide ingrediƫnten moet gebruiken. Doe het poeder dan in een mengkom. Roer met een spatel of een lepel de juiste hoeveelheid ontwikkelaar door het poeder. ... Volg daarvoor de aanwijzingen op de verpakking.