:

Hoe werkt GroupWatch Disney plus?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe werkt GroupWatch Disney plus?
 2. Kan niet meer Inloggen op Disney+?
 3. Wat kost Disney plus?
 4. Kan je Disney Plus samen kijken?
 5. Hoe kijk je samen Netflix?
 6. Waarom doet Disney Plus het niet op tv?
 7. Wat is foutcode 39 bij Disney Plus?

Hoe werkt GroupWatch Disney plus?

Met GroupWatch kijk je tegelijkertijd met vrienden of familieleden naar een film of serie, waarbij de content gesynchroniseerd wordt tussen alle kijkers. Je hoeft hiervoor niet bij elkaar te zijn, want iedereen kan op afstand vanuit zijn of haar eigen huis kijken. Ook kun je reacties geven tijdens het kijken.

Kan niet meer Inloggen op Disney+?

Als je je wachtwoord bent vergeten, moet je het opnieuw instellen om toegang te krijgen tot je account: Open de Disney+-app of ga naar DisneyPlus.com en selecteer Inloggen. Voer het e-mailadres in dat je hebt gebruikt om je te abonneren op Disney+ en selecteer Doorgaan. Selecteer Wachtwoord vergeten.

Wat kost Disney plus?

De apps zijn gratis te downloaden, maar voordat je films of series kunt kijken moet je een profiel aanmaken en een abonnement afsluiten. Dat abonnement kost 6,99 euro per maand of 69,99 euro per jaar.

Kan je Disney Plus samen kijken?

Je kunt de groep openen streamen op de Disney Plus website of mobiele app op Android- en iOS-apparaten. Je moet de groep starten op een mobiel apparaat of Disney Plus-website voordat je kunt kijken op andere streaming-apparaten zoals tv's.

Hoe kijk je samen Netflix?

Volg onderstaande stappen om Teleparty te installeren en gebruiken:
 1. Download en installeer Google Chrome.
 2. Ga naar de Teleparty (Netflix Party) extensie in Chrome en klik op Add to Chrome.
 3. Ga naar Netflix in de Chrome-browser en kies een film of serie.
 4. Klik rechtsboven op het rode NP-symbool om het delen te starten.

Waarom doet Disney Plus het niet op tv?

Allereerst moet u controleren of de Disney Plus-servers goed werken. Je kunt het controleren op Neerwaartse Detector. Het tweede dat deze fout veroorzaakt, is de oudere versie van de Disney+ applicatie op je tv. Je kunt dus controleren of er een update beschikbaar is voor de Disney+ app op je tv.

Wat is foutcode 39 bij Disney Plus?

4] Disney+ Foutcode 39 Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met Disney+ Support (foutcode 39). Zoals de foutmelding suggereert, kan Disney een bepaalde video niet afspelen. In sommige gevallen is dit vanwege de onbeschikbaarheid van een bepaalde video in uw regio.