:

Kun je met een werkgeversverklaring hypotheek krijgen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kun je met een werkgeversverklaring hypotheek krijgen?
  2. Wat voor contract nodig voor hypotheek?
  3. Kan ik een werkgeversverklaring krijgen?
  4. Kan je zonder vast contract een hypotheek krijgen?
  5. Wie regelt akte van levering?

Kun je met een werkgeversverklaring hypotheek krijgen?

Je hebt een werkgeversverklaring nodig als je een hypotheek wil krijgen en je in loondienst bent. Zonder deze verklaring is het niet mogelijk om een hypotheek af te sluiten. De bank heeft dan namelijk geen inzicht in je inkomen en daardoor (te) weinig zekerheid of jij je hypotheeklasten wel kunt blijven betalen.

Wat voor contract nodig voor hypotheek?

Je hebt geen vast contract meer nodig om een hypotheek te kunnen afsluiten. Wanneer je een contract voor bepaalde tijd of een flexibel contract hebt, kun je met een intentieverklaring van je werkgever ook een hypotheek krijgen. Een intentieverklaring is een onderdeel van de werkgeversverklaring.

Kan ik een werkgeversverklaring krijgen?

Een werkgeversverklaring moet altijd aangevraagd worden bij je huidige werkgever en alleen hij kan deze verklaring invullen. Over het algemeen dien je deze aan te vragen bij afdeling personeelszaken/HR. Zij zullen je aanvraag dan in behandeling nemen en zorgen dat de werkgeversverklaring er komt.

Kan je zonder vast contract een hypotheek krijgen?

Wil je een hypotheek afsluiten, dan kijkt de bank, net als bij een tijdelijk contract, naar jouw inkomen van de afgelopen drie kalenderjaren. Je moet kunnen aantonen dat je op het moment van afsluiten een inkomen hebt. ... Bij het regelen van een hypotheek als uitzendkracht kan een perspectiefverklaring uitkomst bieden.

Wie regelt akte van levering?

De notaris regelt de leveringsakte De leveringsakte wordt door een notaris opgesteld. Daarna ondertekenen jij, de verkoper en de notaris deze akte.