:

Hoe vaak kun je een lash lift doen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe vaak kun je een lash lift doen?
 2. Hoe vaak wimpers permanenten?
 3. Is een lash lift slecht voor je wimpers?
 4. Wat niet doen na lash lift?
 5. Hoe lang blijft een lash lift zitten?
 6. Hoe vaak mag je je wimpers krullen?
 7. Doet een lash lift pijn?
 8. Hoe blijven je wimpers de hele dag gekruld?

Hoe vaak kun je een lash lift doen?

Over het algemeen wordt aangeraden om elke 6 weken terug te komen voor een Lash Lift treatment voor het mooiste resultaat.

Hoe vaak wimpers permanenten?

Door de groeicyclus van je wimpers is het effect na ongeveer 6 tot 8 weken uitgewerkt. Na deze 6 tot 8 weken kun je de behandeling uiteraard wel weer herhalen.

Is een lash lift slecht voor je wimpers?

Q3. Is een Lash Lift schadelijk voor de wimpers? Een wimperlift is zeker niet schadelijk voor je eigen wimpers, in tegenstelling tot wimperextensions en een wimperkruller. Tijdens een lash lift wordt namelijk gebruik gemaakt van zachte siliconen rods en verzorgende producten.

Wat niet doen na lash lift?

De eerste 24 uur na de behandeling dient u een aantal regels in acht te nemen:
 • Niet in de ogen wrijven.
 • De ogen droog houden (niet reinigen, niet douchen)
 • Geen oogcreme.
 • Geen mascara.
 • Niet zwemmen.
 • Geen sauna of stoombaden.

Hoe lang blijft een lash lift zitten?

'Een lash lift geeft een veel natuurlijker effect dan extensions doen. Het zijn je eigen wimpers en met wimperverf creëer je de illusie dat er nóg meer volume in je wimpers is. Ook blijft een lash lift langer zitten, zo'n 6 tot 7 weken, terwijl je extensions om de 4 weken weer moet bijvullen en soms sneller.

Hoe vaak mag je je wimpers krullen?

Zoals je waarschijnlijk wel weet, is het gebruiken van een wimperkruller iedere dag af te raden. Je wimpers worden dan te zwaar belast. Ondanks dat je ze verzorgd met een wimperserum, kunnen haartjes dan veel sneller uitvallen of afbreken. Leg die wimperkruller dus een beetje aan banden.

Doet een lash lift pijn?

Het afplakken vond ik een beetje vervelend aanvoelen maar deed absoluut geen pijn of irriteerde. Het is vooral het idee dat er iets vast op je oog zit dat ik daar aan moest wennen, maar naar een paar minuten was dat gevoel ook wel weg.

Hoe blijven je wimpers de hele dag gekruld?

Warm de wimperkruller op Wat bij koppige wimpers helpt is om de wimperkruller op te warmen onder de kraan of met de föhn. Let uiteraard wel op dat de wimperkruller niet te heet is op de huid. ;-) Door het te verwarmen krijg je het effect van een krultang, waardoor je wimpers nog langer gekruld blijven.