:

Hoe geschiedenis Waze wissen?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe geschiedenis Waze wissen?
  2. Hoe kan ik Waze uitzetten?
  3. Wat zijn de poppetjes op Waze?
  4. Wat is beter Google Maps of Waze?
  5. Hoe locatie afzetten?
  6. Hoe Waze uitzetten op iPhone?

Hoe geschiedenis Waze wissen?

Mogelijk wilt u ook uw schijfgeschiedenis en recente locaties in Waze verwijderen. Ga naar instellingen> privacy en je ziet de schijfgeschiedenis en recente locatie-opties. U kunt vervolgens doorgaan en de vermeldingen verwijderen die u niet wilt laten verschijnen.

Hoe kan ik Waze uitzetten?

To close apps on an Android: If your Android device has a button that looks like two overlapping rectangles, press it to open the All Apps view, then swipe Waze off the screen.

Wat zijn de poppetjes op Waze?

Dit zijn volgens het bedrijf avatars die het humeur van de automobilist weergeven voor andere gebruikers. Waze heeft deze nieuwe look samen met de community ontworpen. Het was voor Waze belangrijk om beter te begrijpen hoe de gebruikers over de app denken.

Wat is beter Google Maps of Waze?

Google Maps is veel meer dan een navigatietool. Je kunt restaurants vinden, checken hoe je ergens met de fiets komt en actuele ov-tijden controleren. Waze daarentegen heeft een duidelijker doel: autorijden zo makkelijk en soepel mogelijk maken.

Hoe locatie afzetten?

Open de app Instellingen op uw telefoon. Tik bij 'Persoonlijk' op Locatietoegang. Schakel bovenaan het scherm de optie Toegang tot mijn locatie in of uit.

Hoe Waze uitzetten op iPhone?

Veeg met je vinger langzaam naar omhoog vanaf de onderkant van het scherm tot er een overzicht van actieve apps op het scherm wordt getoond. Veeg met je vinger naar omhoog over de gewenste app om de app af te sluiten.