:

Hoe werkt tapping?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe werkt tapping?
  2. Wat is tappen EFT?
  3. Wat is tappen?
  4. Wat is tappen psychologie?
  5. Wat is EFT training?
  6. Wat is EFT Paulien Timmer?

Hoe werkt tapping?

De methode is eenvoudig en bestaat uit het kloppen/tappen op een aantal specifieke punten op hoofd en lichaam, terwijl je focust op de negatieve emotie en deze benoemd. Hierdoor begint de energie weer vrij te stromen en verdwijnt de emotionele lading. Het tappen is met 2 vingers, ongeveer 5-7 keer per punt.

Wat is tappen EFT?

Tapping wordt als term gebruikt bij het toepassen van Emotional Freedom Technique, ook wel bekend als EFT. Tapping is een eenvoudige en effectieve methode om angsten zoals bloosangst, faalangst, sociale angst en negatieve emoties te neutraliseren.

Wat is tappen?

Tappen - (tapte, heeft getapt), door een tap laten uitvloeien: bier, wijn tappen; — (spr.) uit een ander vaatje tappen, een toontje lager zingen, heel anders praten; — wijn en sterken drank in het klein verkoopen: hier wordt getapt; (spr.)

Wat is tappen psychologie?

EFT, emotional freedom techniques of Tapping heeft als doel het ontladen van een gevoel of situatie door middel van het drukken of 'tappen' op specifieke meridiaan-punten (energiebanen). Door dit te combineren met het uitspreken van een positieve affirmatie, lukt het om te desensitiseren en het gevoel te neutraliseren.

Wat is EFT training?

EFT (Emotional Freedom Techniques) doe je zittend en gekleed. Het is een combinatie van exposure-techniek en acupressuur. Je klopt zachtjes op een serie acupunctuurpunten op je hoofd, gezicht en bovenlichaam terwijl de stressreactie, die verbonden is met een bepaalde situatie, aanstaat.

Wat is EFT Paulien Timmer?

EFT is een combinatie van een eeuwenoude chinese geneeswijze en moderne psychologie waarmee je je lichaam helpt je opgeslagen emoties en gevoelens echt helemaal los te laten. It's pretty life changing.