:

Hoe maak je een cijferpuzzel?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe maak je een cijferpuzzel?
 2. Hoe maak je een puzzel online?
 3. Wie maakt kruiswoordpuzzels?
 4. Wat is cijfercode?
 5. Hoe speel je cijfercode?
 6. Wat moet je doen bij een Zweedse puzzel?
 7. Hoe maak ik een woordpuzzel?
 8. Hoe worden doorlopers gemaakt?
 9. Hoe werkt een diagram puzzel?
 10. Hoe werkt een Cijferkraker?
 11. Wat kost het om een puzzel te laten maken?

Hoe maak je een cijferpuzzel?

Bij een cijfercode puzzel is het de bedoeling dat je de code kraakt om de puzzel in te vullen. Een cijfercode ziet er op het oog een beetje uit als een kruiswoordpuzzel. Het verschil is dat de letters van het alfabet zijn vervangen door een cijfer. En je dus moet zien uit te vinden welke letter bij welk cijfer hoort.

Hoe maak je een puzzel online?

Op http://www.jigzone.com kun je op eenvoudige wijze online legpuzzels maken van eigen afbeeldingen. De puzzels kunnen met anderen worden gedeeld door hen het internetadres van de gemaakte puzzels te verstrekken. Ook is het mogelijk om, zoals in het voorbeeld hieronder, puzzels op te nemen op eigen website.

Wie maakt kruiswoordpuzzels?

De puzzelontwerpers van JFS / Puzzelland.com maken puzzels voor allerlei bladen, waaronder bijvoorbeeld bladen van de ANWB (De Kampioen), DA, Gamma en Heinekens' Bierblad. In puzzels voor dat soort bladen wordt naar bepaalde 'themawoorden' gevraagd.

Wat is cijfercode?

de cijfercode zelfst. naamw. (m.) Verbuigingen: cijfercodesVerbuigingen: cijfercodetje 1) een combinatie van cijfers dat gebruikt wordt om iets te coderen.

Hoe speel je cijfercode?

Cijfercodes zijn op te lossen door er achter te komen welke letters achter welke cijfers verborgen zitten. Plaats alle letters op de juiste plaats in het diagram, zodat er een ingevuld kruiswoordraadsel ontstaat. Elk cijfer staat voor een letter en gelijke cijfers zijn gelijke letters.

Wat moet je doen bij een Zweedse puzzel?

Zoek in het diagram de woorden op die in de woordenlijst zijn weergegeven. Als alle woorden uit de lijst zijn weggestreept vormen de overgebleven letters van links naar rechts en van boven naar beneden gelezen de oplossing. Deze noteer je vervolgens bij de gemarkeerde omschrijving in het zweedse diagram.

Hoe maak ik een woordpuzzel?

Woordzoeker maken
 1. Ga naar de site www.woordzoekerfabriek.nl.
 2. Klik op Woordzoeker maken.
 3. Klik op Vul hier uw kommagescheiden reeks van woorden in.
 4. Vul alle zoekwoorden in die u kunt bedenken. ...
 5. Er wordt automatisch een oplossing gegeven. ...
 6. Klik op Alle opties weergeven.
 7. Liever geen oplossing gebruiken?

Hoe worden doorlopers gemaakt?

Een doorloper bestaat uit een diagram dat opgedeeld is in kleinere vakjes. Naast het diagram vind je een lijst met genummerde horizontale en verticale omschrijvingen. De getallen bij de omschrijvingen komen overeen met de getallen van een rij of kolom in het diagram.

Hoe werkt een diagram puzzel?

De puzzels van deze variant hebben gemeen dat de oplossing niet onder, maar in gemarkeerde vakjes in het diagram staat. Je zoekt de woorden volgens de gegeven omschrijvingen. Wanneer je een woord hebt ingevuld, zet je de letters van dat woord in de gelijkgenummerde vakjes in de rest van het diagram.

Hoe werkt een Cijferkraker?

In een codekraker kun je proberen de woorden te vinden op basis van het aantal, de frequentie en volgorde van de letters. Bijvoorbeeld de tekst ABCCD is code voor een vijf-letterwoord waar de derde en de vierde letter hetzelfde zijn, en de andere drie uniek.

Wat kost het om een puzzel te laten maken?

Prijsoverzicht Fotopuzzel
Overige formatenPrijs
500 stukjes staand€ 22,99*
1000 Stukjes Liggend€ 29,99*
1000 stukjes Staand€ 29,99*
120 stukjes liggend€ 8,99*