:

Hoe lang mag je met een L rijden?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Hoe lang mag je met een L rijden?
  2. Hoeveel tijd tussen 2 rijexamens?
  3. Hoe snel mag je rijden met een L op een autosnelweg?
  4. Wie mag bijrijder zijn?
  5. Hoe lang moet je rijden met een begeleider?

Hoe lang mag je met een L rijden?

Dat voorlopig rijbewijs is maximaal 18 maanden geldig. De minimale oefenperiode is 3 maanden, we raden je graag aan om langer te oefenen en goed voorbereid naar je examen te gaan. Je volgt minimaal 20 uur rijles bij een erkende rijschool.

Hoeveel tijd tussen 2 rijexamens?

Hoeveel tijd zit er tussen je rijexamen en het herexamen? Het CBR heeft gesteld dat je op zijn vroegst twee weken na je rijexamen opnieuw herexamen mag doen, ga er vanuit dat het gemiddeld 5 tot 6 weken duurt voor het nieuwe rijexamen.

Hoe snel mag je rijden met een L op een autosnelweg?

Het trekkende voertuig mag maximaal voor een totale massa van 3.500 kg zijn goedgekeurd. Het trekkende voertuig moet zijn voorzien van ABS. De banden van de aanhangwagen moeten goedgekeurd zijn voor minimaal 120 km/h (klasse L).

Wie mag bijrijder zijn?

minimaal 27 jaar oud zijn. minimaal 5 jaar in het bezit van een autorijbewijs. geen verleden met alcohol cursussen en of gedragscursussen. mag niet onder invloed zijn van verdovende middelen tijdens het begeleiden.

Hoe lang moet je rijden met een begeleider?

Als u een voorlopig rijbewijs met begeleider hebt (36 maanden geldig), kunt u er een aanvragen zonder begeleider (18 maanden geldig). Hiertoe moet u wel de verplichte 20 uur rijles gevolgd hebben en het nodige getuigschrift van de rijschool kunnen voorleggen.