:

Hoe kan je Glory kijken op tv?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Hoe kan je Glory kijken op tv?
 2. Hoe Inloggen Glory?
 3. Hoe kan ik Glory 79 kijken?
 4. Welke zender wordt GLORY uitgezonden?
 5. Waar kan je GLORY zien?
 6. Welke zender Badr Hari 2021?
 7. Welke zender GLORY Kickboxing?
 8. Welke tv zender zendt Glory uit?
 9. Welke zender wordt Glory uitgezonden?
 10. Waar kan je Badr Hari live kijken?
 11. Welke tv zender zendt GLORY uit?
 12. Waar kan ik live GLORY kijken?
 13. Waar kan ik GLORY 76 kijken?
 14. Waar kan ik Badr Hari kijken?

Hoe kan je Glory kijken op tv?

Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY. De preliminary card begint om 19.00 uur en is te zien op de website van GLORY, KIJK.nl en de livestream via Gids tv.

Hoe Inloggen Glory?

Zorg er voor dat je inlogt op dezelfde website als waar je de livestream initieel hebt gekocht. ndien je de GLORY 77 PPV via GLORY hebt gekocht, klik dan op de al gekochte PPV? / Login-knop rechtsboven op deze webpagina. Log in met de gegevens die u tijdens de aankoop heeft ingesteld.

Hoe kan ik Glory 79 kijken?

Het voorprogramma van Verhoeven - Ben Saddik. Het vechtsportspektakel GLORY keert terug in het Gelredome in Arnhem. Als "voorprogramma" van de GLORY Collision 3 is GLORY 79 vanaf 18.00 uur GRATIS te zien via de livestream van KIJK.nl en Gids.tv.

Welke zender wordt GLORY uitgezonden?

Waar wordt Glory Collision 3 Preview Show uitgezonden? Om 22:55 uur vrijdagavond wordt het opwarmertje uitgezonden op Veronica. De show duurt een uur.

Waar kan je GLORY zien?

Een pay per view voor GLORY 80 kost eenmalig €19,99. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van GLORY. De preliminary card is GRATIS te zien in een livestream via Gids.tv. Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien.

Welke zender Badr Hari 2021?

Daarbij maakte Badr Hari zijn comeback in een wedstrijd tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. De wedstrijd was live op tv en per livestream te zien bij Ziggo Sport.

Welke zender GLORY Kickboxing?

In de beginjaren werd Glory Kickboxing in Nederland op tv uitgezonden door Spike. In 2016 verhuisden de uitzendrechten (live tv en livestream) naar Ziggo Sport Totaal.

Welke tv zender zendt Glory uit?

Dit gevecht was in Nederland live op tv te zien bij Veronica; de gratis livestream werd verzorgd door Kijk.

Welke zender wordt Glory uitgezonden?

Waar wordt Glory Collision 3 Preview Show uitgezonden? Om 22:55 uur vrijdagavond wordt het opwarmertje uitgezonden op Veronica. De show duurt een uur.

Waar kan je Badr Hari live kijken?

Vanaf 19.00 uur is er een battle die te volgen is via Glory's gratis livestream. De andere wedstrijden beginnen om 20.00 uur. Het is dan ook te zien via de betaalde live-uitzending van GloryFights. De bijbehorende tabellen geven gegevens van vrijwel alle gevechten die zijn geboekt voor .

Welke tv zender zendt GLORY uit?

Dit gevecht was in Nederland live op tv te zien bij Veronica; de gratis livestream werd verzorgd door Kijk.

Waar kan ik live GLORY kijken?

U kunt GLORY 80 bekijken door naar www.gloryfights.com te gaan met de webbrowsers Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox of Safari of door de GLORY Fight Fight Fight-app te downloaden met uw Apple-apparaat (App Store link) of uw Android-apparaat (Google Play link). Zowel Chromecast als AirPlay worden ondersteun.

Waar kan ik GLORY 76 kijken?

GLORY 76 met het gevecht van Badr Hari is zaterdag 19 december vanaf 21:00 uur te zien via de betaalde livestream van Spike/GLORY. Je kunt de wedstrijd ook bekijken op een livestream via Gids.tv.

Waar kan ik Badr Hari kijken?

De preliminary card is GRATIS te zien in de livestream op de website van GLORY en KIJK.nl. Je kunt de preliminary card ook kijken op de livestream via Gids tv. Vervolgens is het vanaf 20.00 uur écht tijd voor GLORY 80, met niet minder dan vijf spectaculaire gevechten.