:

Waarmee kan je gin drinken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Waarmee kan je gin drinken?
 2. Hoe kun je gin drinken?
 3. Kan je gin ook puur drinken?
 4. Waar mix je roze gin mee?
 5. Welke drank lijkt op gin?
 6. Hoe gezond is gin?
 7. Wat mix je met Pink Gin?
 8. Waar smaakt Pink Gin naar?
 9. Wat voor soort drank is gin?

Waarmee kan je gin drinken?

Gin Tonic – De meest bekende mix, vul een glas met ijs en voeg hier 1/4 deel gin aan toe. Vervolgens voeg je 3/4 deel tonic toe en roer je de drank tot een geheel. Gin Bitter Lemon – In plaats van Tonic kan je ook Bitter Lemon gebruiken, dit maakt je drankje iets zoeter.

Hoe kun je gin drinken?

Gin kan puur of met ijs gedronken worden, het kan gecombineerd worden met andere ingrediënten of zelfs als basis dienen voor cocktails. Enkele van de populairste dranken op basis van gin zijn gin tonics en gin martini's, maar er zijn talloze manieren om van deze sterke drank te genieten.

Kan je gin ook puur drinken?

Het zal je wellicht niets verbazen; gin smaakt erg sterk als je het puur drinkt. Als het de eerste keer is dat je gin puur gaat drinken, raden we je aan om hier voorzichtig mee om te gaan. Een slok gin nemen en deze direct doorslikken kan resulteren in een scherp en brandend gevoel in je keel.

Waar mix je roze gin mee?

Zo maak je 'm:
 • Vul een groot copa glas met ijs.
 • Voeg Gordon's Pink Gin toe.
 • Vul aan met Fevertree Tonic.
 • Garneer met schijfjes aardbei.

Welke drank lijkt op gin?

Om met het begin te beginnen: jenever bestaat uit moutwijn (gemaakt van granen) en neutrale alcohol, gedistilleerd met jeneverbessen (en andere smaakmakers). Bij gin ontbreekt de moutwijn, maar wordt de neutrale (graan)alcohol ook op smaak gebracht met jeneverbessen (want verplicht) en botanicals voor extra smaak.

Hoe gezond is gin?

Verschillende wetenschappelijke onderzoeken tonen intussen aan dat verantwoord gin drinken niet alleen je humeur, maar ook je gezondheid een boost geeft. De natuurlijke ingrediënten van gin zijn antioxidanten die je huid soepel, veerkrachtig en jong houden.

Wat mix je met Pink Gin?

Schenk 50ml Gordon's Pink Gin in elk glas. Vul elk glas aan met 150ml tonic en doe er wat rood fruit in, zoals een aardbei en wat rode besjes en frambozen of bramen. Roer het geheel rustig door.

Waar smaakt Pink Gin naar?

Gordon's Premium Pink Gin is gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten om het perfecte evenwicht te creëren tussen de verfrissende smaak van Gordon's en de natuurlijke zoetheid van frambozen en aardbeien met een hint van rode bessen.

Wat voor soort drank is gin?

Gin is een sterke geestrijke of alcoholische drank die wordt gemaakt door de destillatie van een vergist graanbeslag. Door toevoeging van jeneverbessen (of sleedoornbessen in het geval van sleedoorngin), krijgt hij zijn specifieke smaak.