:

Kan je rijden naar Rusland?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kan je rijden naar Rusland?
  2. Hoe hard mag je in Rusland rijden?
  3. Hoeveel promille in Amerika?
  4. Hoe lang is Rusland in km?
  5. Welk land mag je vanaf 16 drinken?

Kan je rijden naar Rusland?

Voor auto en motor geldt, dat je op de Russische grens een tijdelijke invoervergunning voor je voertuig krijgt. Dat is in de praktijk vooral een Russische vertaling van je kentekencard, voor politieagenten die je onderweg willen controleren. Dit documentje wordt bij het verlaten van Rusland weer ingenomen.

Hoe hard mag je in Rusland rijden?

Maximumsnelheid Rusland
Binnen bebouwde kom (A)Autosnelwegen
Motoren60110
Personenauto's en campers < 3500 kg60110
Met aanhangwagen/caravan6090
Campers > 3500 kg6090

Hoeveel promille in Amerika?

In alle staten is het maximaal toegestane alcoholgehalte in het bloed 0,8 promille. Voor personen jonger dan 21 jaar geldt in alle staten een absoluut alcoholverbod. Het is verboden te rijden onder invloed van drugs.

Hoe lang is Rusland in km?

Van noord naar zuid strekt het land zich uit over ongeveer 4500 kilometer; van het noordelijkste punt van de Arctische archipel Frans Jozefland tot het zuidelijkste punt van de autonome deelrepubliek Dagestan aan de Kaspische Zee. Als grootste land ter wereld heeft Rusland met 57.792 kilometer ook de langste grens.

Welk land mag je vanaf 16 drinken?

In Denemarken en Cyprus mag je al drinken vanaf zestien jaar, maar mag je pas binnen in een bar vanaf achttien jaar. De zestienjarige Denen mogen dus wel thuis stomdronken worden, maar niet op café. Ook in Luxemburg en Italië mag je eender welk drankje uitkiezen om je zestiende verjaardag mee te vieren.