:

Wat is BRN 60?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Wat is BRN 60?
 2. Wat is groepsles burn?
 3. Wat is Bodypump 60?
 4. Hoeveel calorieën verbrand je met xcore?
 5. Wat is BRN Les Mills?
 6. Hoeveel calorieën verbrand je met BRN?
 7. Hoe vaak mag je Bodypumpen?
 8. Wat is beter BodyPump of krachttraining?
 9. Hoe effectief is XCO?
 10. Hoe zwaar is een xcore buis?
 11. Wat kost Les Mills on demand?
 12. Hoeveel calorieën verbrand je met Body Combat?

Wat is BRN 60?

BRN is een total-body workout. De les zorgt ervoor dat je lichaam in shape wordt gebracht. Je maakt gebruik van de BRN set, twee kleine met grit gevulde buizen die je in je hand houdt. Deze set maakt de workout effectiever en zo verbrand je nog meer calorieën.

Wat is groepsles burn?

BURN staat voor: Body U Really Need. Het is een zeer effectieve en toegankelijke groepsles waarbij alle facetten aan bod komen: coretraining, spierverstevigende oefeningen en cardio. Tijdens de oefeningen maak je gebruik van XCO's®.

Wat is Bodypump 60?

Body Pump is een doelgerichte training, waarbij je met behulp van gewichten alle grote spiergroepen traint. Bij Body Pump train je met een barbell en andere losse gewichten. Dit zorgt voor meer stabiliteit in je lichaam. Op de juiste muziek maak jij jezelf sterker, strakker en fitter.

Hoeveel calorieën verbrand je met xcore?

Wat is XCORE? XCORE is veel meer dan alleen een core work-out. Naast dat je tijdens deze groepsles werkt aan ijzersterke buik- en rugspieren, verbrand je ook tot maar liefst 750 calorieën! XCORE is dus de ideale les wanneer jij wilt afvallen én tegelijkertijd aan je sixpack wilt werken.

Wat is BRN Les Mills?

Wat is BRN? Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO-buizen aan een fit en strak lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefening is BRN de ultieme work-out om optimaal calorieën te verbranden.

Hoeveel calorieën verbrand je met BRN?

Calorieën verbranden met Les Mills programma's (gewicht: 70 kg)
MET60 min.
BodyCombat7.7566
BodyPump8588
BodyStep8.2603
BodyVive6441

Hoe vaak mag je Bodypumpen?

Hoe vaak zou ik BODYPUMP moeten doen? BODYPUMP daagt al je grote spiergroepen uit, dus we raden je aan niet meer dan 2 tot 3 lessen per week te doen, zorg ervoor dat je een rustdag tussen sessies hebt zitten. Voeg hier twee tot drie cardio lessen aan toe en je hebt een strakker en slanker lichaam in no time.

Wat is beter BodyPump of krachttraining?

Qua kracht- en spieruithoudingsvermogen haalde de PT-groep het beste resultaat, gevolgd door de onbegeleide krachttrainingsgroep en met bodypump op de laatste plaats. Ze deden het allen beter dan de controlegroep.

Hoe effectief is XCO?

Tijdens een dergelijke training ben je met een uitgebreide en intensieve workout bezig. Per training, volgens de XCO methode, kan je tot wel 750 calorieën verbranden. Je bent met deze training dus niet alleen spieren aan het kweken, maar je weet ook nog eens vet te verliezen.

Hoe zwaar is een xcore buis?

Er zijn twee verschillende maten buizen, met dezelfde afmetingen, maar waarbij het gewicht van elkaar verschilt. De XCO trainer L is de meest gebruikte XCO-trainer, deze weegt 1 KG. De Xcore-buis is ook verkrijgbaar in maat S. De buis is even lang, maar minder breed en weegt daardoor 500 gram.

Wat kost Les Mills on demand?

Voordelen van Les Mills on Demand vind ik persoonlijk: De prijs. Samen sporten voor 15 euro is echt niks vergeleken met hoeveel je voor groepslessen op de sportschool betaalt. De flexibiliteit - je kunt sporten wanneer je wilt en hoe je wilt.

Hoeveel calorieën verbrand je met Body Combat?

BODYCOMBAT. Deze mixed martial arts workout is geweldig om je cardio fitness op te bouwen en calorieën te verbranden terwijl je je hele lichaam strakker maakt. Deelnemers verbranden gemiddeld 570 calorieën tijdens een BODYCOMBAT workout van 55 minuten.