:

Kun je het kraanwater in Italië drinken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kun je het kraanwater in Italië drinken?
  2. Kun je het water in Milaan drinken?
  3. Heb je een speciale stekker nodig in Italië?
  4. Kan je water in Toscane drinken?
  5. Heb je in Italië een andere stekker nodig?
  6. Welke Campingstekker Italië?
  7. Welke reisstekker voor Italië?

Kun je het kraanwater in Italië drinken?

Kraanwater in Italië is veilig om te drinken Italiaans leidingwater kan een sterke chloorsmaak hebben.

Kun je het water in Milaan drinken?

Drinkwater. Het leidingwater in Milaan is, net als elders in Italië, prima drinkbaar. Bacteriologisch zit het water prima in elkaar, tenzij er expliciet 'Acqua non potabile' vermeld staat bij een kraan. ... De meeste toeristen kiezen daarom ervoor om water uit de fles te drinken.

Heb je een speciale stekker nodig in Italië?

Italië is één van de weinige Europese landen waar je een reisstekker nodig hebt. De stopcontacten in Italië hebben drie gaatjes en dus ook een stekker met drie pinnen. Deze stekkers vallen onder het type L en zijn geaard.

Kan je water in Toscane drinken?

Over het algemeen geldt dat je het kraanwater op de meeste plekken in Italië probleemloos kunt drinken. Er schijnt wel verschil in smaak en kwaliteit te zijn. Wie het zekere voor het onzekere wilt nemen kan natuurlijk gewoon flessen mineraalwater kopen in plaats van leidingwater te drinken.

Heb je in Italië een andere stekker nodig?

Italië is één van de weinige Europese landen waar je een reisstekker nodig hebt. De stopcontacten in Italië hebben drie gaatjes en dus ook een stekker met drie pinnen.

Welke Campingstekker Italië?

De campingstekker die het meest gebruikt wordt op de campings in Europa voor stroom op de camping in je caravan, camper of tent is de blauwe CEE stekker. De stekker die de stroomkast in gaat is de CEE eurostekker met de puntjes (male).

Welke reisstekker voor Italië?

In Italië worden stopcontacten van type F en L gebruikt. Bekijk de volgende afbeeldingen. Als je in Nederland woont heb je een reisstekker nodig voor stopcontacten van type L. Jouw apparaten met stekker F passen niet in stopcontact L.