:

Kun je in Brazilië uit de kraan drinken?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kun je in Brazilië uit de kraan drinken?
  2. Kan je kraanwater in Kreta drinken?
  3. Kan je kraanwater drinken op Zakynthos?
  4. Waarom mag je in Griekenland geen toiletpapier doorspoelen?
  5. Hebben Grieken Siesta?
  6. Kan je pinnen op Zakynthos?
  7. Waarom hebben ze in Frankrijk geen wc bril?

Kun je in Brazilië uit de kraan drinken?

Drinkwater in Brazilië is niet hetzelfde als in Nederland. In Nederland is het heel gewoon om water uit de kraan te drinken, maar dit is in Brazilië niet aan te raden. Om allerlei risico's te voorkomen kun je het beste water kopen in een fles.

Kan je kraanwater in Kreta drinken?

Het leidingwater op Kreta is drinkbaar, maar kan een chloorsmaak hebben. Op Kreta wordt daarom veel gebruik gemaakt van flessenwater.

Kan je kraanwater drinken op Zakynthos?

Het leidingwater op Zakynthos is drinkbaar, maar kan een chloorsmaak hebben. Op Zakynthos wordt daarom veel gebruik gemaakt van flessenwater.

Waarom mag je in Griekenland geen toiletpapier doorspoelen?

Op de Griekse eilanden mag je geen toiletpapier door de wc spoelen. Dit is om verstoppingen te voorkomen. Bij ieder toilet staat altijd een emmertje waarin je het papier moet deponeren. Dit is in het begin even wennen maar naar een paar dagen weet je niet beter.

Hebben Grieken Siesta?

4. De Grieken werken het meest van alle Europeanen. Ook in Griekenland knijpen ze er 's middags lekker tussenuit. Van half drie tot half zes zijn de winkels gesloten.

Kan je pinnen op Zakynthos?

Je betaalt gewoon met de euro. Je kunt natuurlijk euro's van thuis meenemen, maar je kunt ook geld uit de geldautomaat halen met je Nederlandse pinpas. Zorg er wel voor je pas geschikt is om in Europa te kunnen pinnen. Met creditcard betalen kan niet overal op Zakynthos.

Waarom hebben ze in Frankrijk geen wc bril?

Je komt ze voornamelijk tegen in openbare toiletten omdat het goedkoper is en veel gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken. Een Frans toilet is ook hygiënischer omdat je niet met je billen op een vieze bril hoeft te zitten. En je bent sneller klaar omdat je niet even lekker kunt gaan zitten.