:

Kan je met de auto van Nederland naar China?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Kan je met de auto van Nederland naar China?
  2. Hoe lang is het rijden van Nederland naar China?
  3. Hoe lang duurt het om naar China te lopen?
  4. Hoe lang is het vliegen van China naar Nederland?
  5. Waar in de wereld ligt China en hoe ver ligt het land van Nederland vandaan?
  6. Hoe lang vlieg je van Amsterdam naar Peking?
  7. Wat ligt aan de andere kant van de wereld van Nederland?

Kan je met de auto van Nederland naar China?

De kortste afstand (vogelvlucht) tussen Nederland en Volksrepubliek-China is 7.572,93 km. De kortste route tussen Nederland en Volksrepubliek-China is 9.358,37 km volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer 112h 18min.

Hoe lang is het rijden van Nederland naar China?

De kortste route tussen China en Nederland is 9.017,20 km volgens de routeplanner. De rijtijd is ongeveer 111h 39min. De helft van de reis wordt bereikt op 50113. Het tijdverschil tussen China (Asia/Chongqing) en Nederland (Europe/Amsterdam) is -7 uur.

Hoe lang duurt het om naar China te lopen?

EINDHOVEN/ KAZACHSTAN – Hij is al ruim zeven maanden aan het wandelen.

Hoe lang is het vliegen van China naar Nederland?

Hoe lang is het vliegen van Amsterdam naar China? De vluchttijd van Amsterdam naar Beijing / Peking is 9 uur en 43 minuten. De vluchttijd van Amsterdam naar Shanghai is 11 uur en 2 minuten.

Waar in de wereld ligt China en hoe ver ligt het land van Nederland vandaan?

Grofweg strekt China zich van zuid naar noord uit tussen 20° en 50° noorderbreedte, een lengte van 3500 km. Van west naar oost bevindt het 'eigenlijke China' zich ongeveer tussen 100° tot 130° oosterlengte.

Hoe lang vlieg je van Amsterdam naar Peking?

Reistijd op de fiets Bij het kiezen van een vliegtuig van Amsterdam (AMS) naar Peking (PEK) moeten we ongeveer 7826.7 km reizen. De vluchttijd op deze route is ongeveer 9:49, inclusief een gemiddelde van 30 minuten nodig voor het opstijgen en landen.

Wat ligt aan de andere kant van de wereld van Nederland?

Mocht je je afvragen wat er aan de andere kant van Nederland ligt, moeten we je toch teleurstellen. Je komt niet uit in Australië, zoals je misschien zou denken, maar in de Grote Oceaan. Ten zuidoosten van Nieuw-Zeeland om precies te zijn. Die plek ligt nét aan de andere kant van de datumgrens.