:

Waar poepen beren?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Waar poepen beren?
  2. Wat is het vieste dier?
  3. Hoe groot is de grootste drol ter wereld?
  4. Kan een vis poepen?
  5. Welke zoogdieren houden een winterslaap?

Waar poepen beren?

Kurk tegen poepen Van beren is bekend dat ze tijdens hun maandenlange winterslaap niet hoeven te poepen. Het schijnt dat er zich een soort kurk van half verteerd voedsel in de darmen vormt. Hierdoor blijft het beetje poep dat er wordt geproduceerd netjes binnenboord.

Wat is het vieste dier?

Blobvis. De blobvis wordt door veel mensen gezien als het lelijkste dier ter wereld. Zijn naam dankt hij aan het feit dat het letterlijk een klodder roze slijm lijkt. De blobvis leeft rond de kust van Australië en Tasmanië.

Hoe groot is de grootste drol ter wereld?

De langste penisDe Amerikaan John Falcon beschikt over de langste penis ter wereld. In rust meet zijn lid 23 centimeter, in erectie maar liefst 34,3 centimeter.

Kan een vis poepen?

Uitdrogingsgevaar is er niet, maar ze kunnen wel opzwellen. Daarom plassen ze veel. Ze hebben een cloaca of een opening achter de anus waar de plas en poep uitkomt. Indien je dus een zeevis in zoet water zet dan zal deze niet overleven.

Welke zoogdieren houden een winterslaap?

Voorbeelden van zoogdieren die een winterslaap houden zijn vleermuizen en egels. Ook sommige reptielen, zoals bepaalde soorten schildpadden en slangen, en amfibieën houden een winterslaap. Van de Nuttalls nachtzwaluw is bekend dat deze als een van de weinige vogels een winterslaap houdt.