:

Wat is het vlaggenschip van Samsung?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat is het vlaggenschip van Samsung?
  2. Hoe betaal ik met mijn Samsung smartwatch?
  3. Is de Samsung Galaxy S21 een goede telefoon?
  4. Is de Samsung Galaxy S21 goed?
  5. Kan je betalen met Samsung Galaxy watch?
  6. Hoe betaal ik met mijn smartwatch?

Wat is het vlaggenschip van Samsung?

Samsung lanceert nieuw vlaggenschip: Galaxy S21 FE 5G.

Hoe betaal ik met mijn Samsung smartwatch?

Bij gebruik van een smartwatch: Houd op elk compatibel Samsung Galaxy-smartwatchscherm de Terug-toets ingedrukt. De laatst gebruikte kaart wordt getoond en de smartwatch is dan klaar om een betaling te doen. Tik op de knop "Betalen" op het scherm om te betalen en houd uw pols tegen de contactloze betalingslezer.

Is de Samsung Galaxy S21 een goede telefoon?

Samsung Galaxy S21 5G, 128GB opslag, Wit Voor mij de perfecte telefoon die de juiste concessies doet om de prijs naar beneden te halen. Ideaal formaat, een hele soepele en vloeiende ervaring door het 120hz scherm, goede camera en voldoende accuduur.

Is de Samsung Galaxy S21 goed?

De Samsung Galaxy S21 is een fijn toestel. Vooral de combinatie van een handzaam formaat met de grote rekenkracht maakt deze smartphone uniek. De camera's zijn van hoge kwaliteit. Bovendien heb je met de verschillende lenzen veel mogelijkheden.

Kan je betalen met Samsung Galaxy watch?

De Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic smartwatches kun je voortaan ook gebruiken om in Nederland te betalen in winkels of in de supermarkt. Met de Samsung Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic is het nu ook mogelijk om in Nederland te betalen, direct vanaf je pols.

Hoe betaal ik met mijn smartwatch?

Er zijn vier mobiele betaaldiensten in Nederland die bediend kunnen worden met een smartwatch of wearable: * Android Pay: zit op Google Wear OS, dat onder meer op de smartwatches van Fossil staat. * Apple Pay: op de Apple Watch. * FitBit Pay: op bepaalde toestellen van dat wearable-merk, zoals de FitBit Versa 2.