:

Heb je coax kabel nodig?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Heb je coax kabel nodig?
  2. Waar moet coax kabel in tv?
  3. Kan je Telenet kijken zonder coax?
  4. Kan Ziggo ook zonder coax kabel?
  5. Wat is de antennekabel van de tv?
  6. Hoe Telenet kijken zonder kabel?

Heb je coax kabel nodig?

Bij de overgang naar glasvezel wordt geen gebruik meer gemaakt van COAX. Glasvezel gaat over in netwerkaansluitingen en deze gaan vervolgens naar de modem, router, settopbox, enzovoorts. Uw COAX-kabels zijn dan niet meer nodig, deze moeten vervangen worden door netwerkkabels.

Waar moet coax kabel in tv?

Zet de TV-ontvanger bij je tv en sluit de coaxkabel aan op de achterkant. Sluit de andere kant van de kabel aan op de coax-wandcontactdoos. Zorg voor een goede kwaliteit kabels.

Kan je Telenet kijken zonder coax?

Het compacte tv-signaal kan je ontvangen zonder digibox, digicorder of tv-kaartje. Elke Telenet-klant met een televisieabonnement kan de zenders van het compacte tv-signaal rechtstreeks ontvangen op zijn flatscreen-tv. Deze flatscreen-tv moet wel beschikken over een DVB-C-tuner die het MPEG4-videosignaal ondersteunt.

Kan Ziggo ook zonder coax kabel?

Kan ik ook tv kijken zonder coaxkabel? Via de Ziggo GO app kan je je favoriete programma's streamen naar je televisie. Het enige wat je daar voor nodig hebt is een werkende internetverbinding. Ook YouTube, Netflix en bijvoorbeeld NPO Gemist kan je streamen via je Chromecast.

Wat is de antennekabel van de tv?

Coaxkabels voor Televisie Coaxkabels, ook wel antenne kabels genoemd worden veel gebruikt om televisie via kabel te kijken en/of kabel radio te luisteren. Voor een goede coax kabel is het van belang om te kijken naar de mate waarin deze storingsvrij het signaal overbrengt.

Hoe Telenet kijken zonder kabel?

Manieren om TV te kijken via telenet zonder COAX kabel
  1. Vanuit een smartphone (Android of iOS based) device streamen naar een chromecast device aangesloten op de TV.
  2. Een SmartTV nemen met Android besturingssysteem (bv. ...
  3. Een SmartTV met een OS =/= Android (eg. ...
  4. Een Android based mediaspeler gebruiken - wat is aan te raden?