:

Heb je een visum nodig voor Bora Bora?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

 1. Heb je een visum nodig voor Bora Bora?
 2. Kan ik naar Bora Bora reizen?
 3. Hoe kom je in Frans-Polynesië?
 4. Welk land is Bora Bora?
 5. Hoeveel kost het om naar Bora Bora te gaan?
 6. Hoe kom ik in Tahiti?
 7. Wat kost een reis naar Tahiti?
 8. Wat kost een vlucht naar Mauritius?
 9. Hoe groot is Bora Bora?
 10. Hoe vlieg ik naar Tahiti?
 11. Hoe duur is vliegen naar Bora Bora?

Heb je een visum nodig voor Bora Bora?

U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 3 maanden geldig is bij vertrek uit Bora Bora. Een visum is niet nodig als u korter dan 3 maanden op Bora Bora verblijft. Nederlandse ambassade in Nieuw-Zeeland (tevens voor Bora Bora): nederlandwereldwijd.nl.

Kan ik naar Bora Bora reizen?

De kleurcode voor Frans-Polynesië is oranje, want het land is door het coronavirus een hoogrisicogebied. Reis alleen naar Frans-Polynesië als dat noodzakelijk is.

Hoe kom je in Frans-Polynesië?

Frans-Polynesië reistip: koop vliegtuigpassen! Er is slechts één luchtvaartmaatschappij die tussen de eilanden heen vliegt: Air Tahiti. Daarnaast zijn er (bijna) geen lijnboten tussen de eilanden. Enkel tussen Tahiti en Huahine is er een dagelijkse boot.

Welk land is Bora Bora?

Bora Bora
Eiland van Frankrijk
Locatie
LandFrankrijk
EilandengroepFrans-Polynesië
LocatieIn de Stille Oceaan, tussen Australië en Zuid-Amerika

Hoeveel kost het om naar Bora Bora te gaan?

Budget voor Frans-Polynesië? Een realistisch dag budget voor Frans-Polynesië is 120 euro per persoon. Reis je dus voor twee weken door Frans-Polynesië, houd dan rekening met een budget van ongeveer €1700 euro per persoon.

Hoe kom ik in Tahiti?

Het vliegtuig nemen is de beste (en soms de enige mogelijke) manier om te eilandhoppen in Frans-Polynesië. Air Tahiti biedt binnenlandse vluchten werkt aan en verbindt ruim 47 eilanden (Air Tahiti is de binnenlandse luchtvaartmaatschappij, niet te verwarren met Air Tahiti Nui, de internationale luchtvaartmaatschappij).

Wat kost een reis naar Tahiti?

Budget voor Frans-Polynesië? Een realistisch dag budget voor Frans-Polynesië is 120 euro per persoon. Reis je dus voor twee weken door Frans-Polynesië, houd dan rekening met een budget van ongeveer €1700 euro per persoon. Dit is exclusief de vluchten naar Tahiti toe, maar inclusief de binnenlandse vluchten.

Wat kost een vlucht naar Mauritius?

Vliegtickets naar Mauritius vanaf EUR 699*

Hoe groot is Bora Bora?

11,8 mi²Bora Bora / Oppervlakte

Hoe vlieg ik naar Tahiti?

Vanuit Nederland gaan er geen rechtstreekse vluchten naar Tahiti. Vanuit Parijs kun je vliegen met de luchtvaartmaatschappij Air Tahiti Nui. Deze vluchten gaan een paar keer per week en komen aan in de hoofdstad Papeete. De vliegtijd bedraagt 22 uur en 15 minuten.

Hoe duur is vliegen naar Bora Bora?

Het goedkoopste ticket naar Bora Bora vanuit Nederland , dat in de afgelopen 72 uur bij KAYAK werd gevonden kostte € 2270. De populairste route is vanuit Amsterdam naar Vaitape en het goedkoopste vliegticket voor een retour dat in de afgelopen 72 uur voor deze route is gevonden, was € 2270.