:

Wat als je een vak niet haalt VU?

popularafragor.com

Inhoudsopgave:

  1. Wat als je een vak niet haalt VU?
  2. Hoeveel studiepunten moet je halen VU?
  3. Hoeveel herkansingen Universiteit VU?
  4. Wat valt er onder persoonlijke beschermingsmiddelen?
  5. Wat kun je met Political Science?

Wat als je een vak niet haalt VU?

Als je je intekent voor een vak, teken je ook (automatisch) in voor het tentamen van het vak (default). Laat het vinkje staan als je deel wilt nemen aan het tentamen. Behaal je een onvoldoende of NVD voor het tentamen voor een vak, dan word je automatisch ingetekend voor het hertentamen.

Hoeveel studiepunten moet je halen VU?

Wat is het BSA? Het bindend studieadvies (BSA) aan de opleiding geneeskunde VU, houdt in dat iedere bachelorstudent in het eerste jaar van zijn opleiding 42 van de 60 studiepunten van bachelorjaar 1 dient te behalen. Een student die niet aan deze norm voldoet ontvangt een negatief BSA.

Hoeveel herkansingen Universiteit VU?

Herkansen. Ieder academisch jaar mag je per vak meedoen aan twee tentamengelegenheden. Je mag een vak ook herkansen als je een voldoende hebt behaald. Houd er rekening mee dat bij een herkansing altijd de laatste beoordeling geldt.

Wat valt er onder persoonlijke beschermingsmiddelen?

Een persoonlijk beschermingsmiddel (PBM) is een uitrusting die bestemd is om mensen te beschermen tegen een of meer risico's die de veiligheid en gezondheid kunnen bedreigen. Het persoonlijk beschermingsmiddel wordt gedragen of vastgehouden door een persoon.

Wat kun je met Political Science?

Je bent aantrekkelijk voor overheidsinstellingen en maatschappelijke organisaties in functies als adviseur, onderzoeker of beleidsmedewerker. Maar je kunt jouw kennis ook inzetten als journalist of manager in het bedrijfsleven.